18 Φεβρουαρίου 2011

Συγγνώμη ζήτησε σαν καλό παιδί ο 7χρονος Ντόλιος που ήθελε να τα πάρει δυο φορές

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfg8Kadf4yfw1Hg48VBxCjXkswlUFVgUw-BaBw2p_syEoUIgly-16r2zjsCEwPnOOIMIyrB0K8RfZQODFh9heK_xTykudfU8i7vq-HsKzzenSF2oL0DNuX0LGdcDgJkvXRr6vkcjnfkqf4/s1600/1.jpgΛήξαν θεωρείται προς το παρόν για την κυβέρνηση το θέμα που ανέκυψε με τον υφυπουργό Εσωτερικών Γ. Ντόλιο και την απόσυρση της εγκυκλίου του που προέβλεπε δυνατότητα αναδρομικής είσπραξης δημοτικών τελών για «τακτοποιημένους» ημιυπαίθριους.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-R4pR95cxFR0yn1fhUBcK0DGpQbMUa3LLNMhszAVLqsLvCUhVJq7nAUiHTI8n1xxfczztZDnwjUd0dEiJXyaNK02FRpuAc9WBMIdEKUgWpv41f_y2-_yclBvd7H2L6bRyE0Cycz0nCMI/s1600/ntolios.jpgΟ κ. Ντόλιος, που με ηλικία 7 ετών είναι ο νεαρότερος Υπουργός παγκοσμιώς, εκτός από απόσυρση της εγκυκλίου στην οποία υποχρεώθηκε έπειτα από εντολή που έλαβε από τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, προέβη και σε δήλωση συγνώμης από τους πολίτες εκτός απ' αυτό το ¨μαλακισμένο¨, όπως είπε, που δεν σηκώθηκε να τον χαιρετήσει, όταν επισκεύθηκε την περιφέρεια Έβρου.

Ειδικότερα, σε γραπτή ανακοίνωσή του ανέφερε: Μετά την δήλωσή μου στην Βουλή με την οποία αποσύραμε την εγκύκλιο η οποία δημιούργησε θέμα και εν’ όψει της αναμενόμενης νομοθετικής αντιμετώπισης του ζητήματος, νομίζω ότι οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τους πολίτες για την αναστάτωση η οποία προκλήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωτοβουλία του υφυπουργού ελήφθη ερήμην του προϊσταμένου του, υπουργού Εσωτερικών Ι. Ραγκούση, ο οποίος φέρεται ιδιαιτέρως ενοχλημένος για την ενέργεια του κ. Ντόλιου και την ενόχλησή του αυτή μετέφερε τηλεφωνικώς στον πρόεδρο της κυβέρνησης, καθώς είναι κλινήρης. Η ασθένεια του Ραγκούση είναι και αυτή που έσωσε τον Ντόλιο...