02 Φεβρουαρίου 2011

Ωραία η Λούκα... είναι η πιο έξυπνη στο ΠΑΣΟΚ ή έχουν άλλες εξυπνότερες;

http://assets.tanea.gr/files/2010-11-21/thumbs/katseli_450x.jpg«Το EFSF να μπει στη δευτερογενή αγορά και σε εθελοντική βάση να ανταλλάξει τα υψηλού ρίσκου ελληνικά ομόλογα με ομόλογα αξιολόγησης ΑΑΑ» δήλωσε η Λούκα (στη φώτο μόλις έχει βγει από το κομμωτήριο)...

Γύρω από αυτή τη δήλωσή της υπήρξε πολύ παρασκήνιο μιας και η αρχική δήλωση ήταν πολύ σκληρή και μετά από συσκέψεις αποφασίστηκε τελικά να την μαλακώσουν. Εμείς βρήκαμε την αρχική δήλωση και σας την παρουσιάζουμε χωρίς λογοκρισία:

«Οι μαλάκες του EFSF (ΕΤΧΣ) να μπούνε στη δευτερογενή αγορά που τα κάναμε μπουρδέλο με τα spread στο 800 και σαν εθελοντές μαλάκες που είναι, να ανταλλάξουν τα υψηλού ρίσκου χρεοκοπίας ελληνικά κολόχαρτα, έτσι όπως τα έκανε ο ΓΑΠ, με δικά τους αξιολόγησης ΑΑΑ, ώστε εμείς να κάνουμε τους σωτήρες της Ελλάδος και να συνεχίζουμε να ταΐζουμε κουτόχορτο τους ηλίθιους που μας ψηφίζουν... εμείς οι Έλληνες σε αντάλλαγμα θα τους ευχαριστήσουμε συνεχίζοντας να λέμε ότι οι ξένοι είναι μαλάκες και δεν ξέρουν να ζούνε ενώ εμείς είμαστε γλετζέδες όπως ο Πρωθυπουργός μας»

Λούκα Ταρσίτσα Κατσέλη