22 Φεβρουαρίου 2011

Έκτροπα στο Καραϊσκάκη: Αντανακλαστικά χελώνας από τη ΝΔ ή πάπιας μιας και είναι πολλά τα λεφτά του Μαρινάκη

Μετά από 3 μέρες και με τα χίλια ζόρια τοποθετήθηκε επιτέλους κάποιος εκπρόσωπος της ΝΔ για τα αίσχη που έγιναν το Σάββατο στο Καραισκάκη, τα οποία είδε live ο Α. Σαμαράς!!! Για ένα θέμα που τοποθετήθηκε ο αυτιστικός (το αυτιστικός είπαμε είναι πολιτικός όρος που λάνσαρε ο Πεταλωτής) ή ο Πάγκαλος, για ένα θέμα που κυριαρχεί στα ΜΜΕ επί 3 μέρες και συζητείται από την πλειοψηφία του κόσμου η ΝΔ προτίμησε τη μουγγαμάρα!!!

Μιλάμε για αντανακλαστικά χελώνας ή ενδεχομένως και πάπιας προκειμένου να μην ακουμπήσουν ένα θέμα που καίει καθώς ενδεχόμενη καταδίκη σημαίνει και καταδίκη όσων είπε ο τζάμπα μάγκας Μαρινάκης που έτρεχε μετά να τα μαζέψει παραδεχόμενος το λάθος του... και είναι πολλά τα λεφτά του Μαρινάκη και δεν είναι διαθέσιμα μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και για ΜΜΕ, κόμματα, πολιτικούς κ.λπ

Μετά λοιπόν από τρεις μέρες, μίλησε και όχι από μόνος του βγάζοντας μια ανακοίνωση, αλλά μετά από πρόσκληση του ραδιοφώνου, ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, Γιάννης Ιωαννιδης (ο οποίος φαντάζομαι ότι εκτιμάει το ψωμί που έχει φάει από τον Ολυμπιακό), χωρίς βέβαια να τοποθετηθεί επί της ταμπακιέρας αλλά μιλώντας περί ανέμων και υδάτων:

«Αν θελήσει αύριο η κάθε ομάδα να καθαρίσει φιλάθλους της, τους καθαρίζει» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον Real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφερόμενος στα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι του Σαββάτου μεταξύ των δύο αιωνίων και την προέκταση που έλαβαν.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης επέρριψε ευθύνες για τα επεισόδια σε ΠΑΕ, ΚΑΕ, Σωματεία και Ανώνυμες Εταιρείες, που έχουν την υποχρέωση να περιφρουρούν τους χώρους τους, ενώ επισήμανε πως τα βεγγαλικά μπορεί να έχουν "περάσει" στα γήπεδα ίσως και δύο ημέρες νωρίτερα από τον αγώνα, γι’ αυτό και η Αστυνομία δεν μπορεί να τα βρει κατά τον έλεγχο των φιλάθλων.

«Δαιμονοποιούμε το γήπεδο, που από πολλούς γίνεται άντρο πολέμου, ενώ είναι ιερός χώρος», υπογράμμισε ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού. «Το γήπεδο είναι η ζωή μου» πρόσθεσε. «Η ουσία είναι να μπαίνει κάποιος στεναχωρεμένος με προβλήματα κι όταν φεύγει να είναι ξεκούραστος με θετική αύρα», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Ιωαννίδης αισθάνεται υπερήφανος, όπως είπε, για την αλλαγή που επήλθε στον αθλητικό νόμο, καθώς πλέον ένα παιδί δεν πηγαίνει φυλακή αν συλληφθεί κατά τη διάρκεια επεισοδίων, αλλά πρώτα απολογείται στον δικαστή, ο οποίος και κρίνει αν η πράξη του είναι αξιόποινη.

real.gr»