28 Φεβρουαρίου 2011

Οι νέοι πρόεδροι στους δικηγορικούς συλλόγους της Βορείου Ελλάδος και της Θεσσαλίας

Στις κάλπες προσήλθαν χθες και οι δικηγόροι της περιφέρειας για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων στους κατά τόπους δικηγορικούς συλλόγους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από τους δικηγορικούς συλλόγους της Βορείου Ελλάδος και της Θεσσαλίας, η συμμετοχή των μελών τους στις αρχαιρεσίες κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα:

Κεντρική Μακεδονία

Στις Σέρρες, ο Πασχάλης Αγγελίδης εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη θητεία πρόεδρος του τοπικού δικηγορικού συλλόγου. Στο δικηγορικό σύλλογο Χαλκιδικής επανεξελέγη πρόεδρος ο Γιώργος Λαγάνης, ενώ στο «τιμόνι» του δικηγορικού συλλόγου Γιαννιτσών παραμένει ο Αθανάσιος Ξυνίδης. Τη θητεία της ανανέωσε και η Ευρώπη Αρτόγλου, η οποία επανεξελέγη πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κιλκίς. Στην Έδεσσα επανεξελέγη πρόεδρος ο Ιγνάτιος Κετσιτζίδης, ενώ το αξίωμα του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας θα διεκδικήσουν στον επαναληπτικό γύρο της επόμενης Κυριακής η Όλγα Κυριακίδου και ο Δημήτριος Ζυγουλιάνος.

Δυτική Μακεδονία

Ο Βασίλης Τσιώτσιας αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κοζάνης, ενώ ο Χρίστος Τσακλίδης κατέλαβε το αξίωμα του προέδρου στο δικηγορικό σύλλογο Καστοριάς. Στη Φλώρινα επανεξελέγη ο Δημήτρης Στεφανίδης, ενώ η Δήμητρα Καραθάνου εξελέγη νέος πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Γρεβενών.

Ανατολική Μακεδονία - Θράκη

Την επόμενη Κυριακή θα γίνει γνωστός ο νέος πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας. Οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι που πέρασαν στον επαναληπτικό γύρο είναι ο Αθανάσιος Αθανασίου και ο Παύλος Γεωργιάδης. Στη Δράμα ανανέωσε για τρίτη φορά τη θητεία του ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ενώ η Κική Κιούση-Σιούτη αναλαμβάνει τα «ηνία» στη διοίκηση του δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης. Νέος πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ορεστιάδας αναδείχθηκε ο Χρήστος Καπετανίδης, ενώ στους συλλόγους της Αλεξανδρούπολης και της Ροδόπης επανεξελέγησαν -αντιστοίχως- ως πρόεδροι οι Κωνσταντίνος Ντίνας και Γιώργος Κυμπαρίδης.

Θεσσαλία

Ο Αναστάσιος Βολιώτης θα παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη θητεία στο «τιμόνι» του δικηγορικού συλλόγου Βόλου. Το ίδιο και ο Γεώργιος Ραμούζης στα Τρίκαλα που εξελέγη για τρίτη φορά στο αξίωμα του προέδρου του τοπικού συλλόγου, ενώ στην Καρδίτσα εξελέγη πρόεδρος ο Δημήτρης Κοντογιάννης.