04 Φεβρουαρίου 2011

Κεφαλογιάννης: Να πληρωθεί άμεσα το ΚΤΕΛ για να μην σταματήσει την μετακίνηση των μαθητών της υπαίθρου του νομού Ηρακλείου

http://www.creteplus.gr/t10509/images/kefalogiannisManolis.jpgΤο πρόβλημα της μετακίνησης των μαθητών του νομού Ηρακλειο που διακοπτεται από το ΚΤΕΛ αφού δεν έχει ακόμα εισπράξει ούτε ένα ευρώ από το κράτος με αποτέλεσμα οι οδηγοί να απειλούν ότι την Παρασκευή 4/2/2011 θα σταματήσουν να μεταφέρουν τους μαθητές έφερε με παρέμβαση του στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης προς τους Υπουργους Οικονομικων και Παιδειας.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Η μετακίνηση των μαθητών του νομού Ηρακλειο διακοπτεται αφού το ΚΤΕΛ δεν έχει ακόμα εισπράξει ούτε ένα ευρώ από το κράτος με αποτέλεσμα οι οδηγοί να απειλούν ότι την
Παρασκευή 4/2/2011 θα σταματήσουν να μεταφέρουν τους μαθητές.

Το ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου, παραμενει απληρωτο ενώ η κυβέρνηση «ολων των Ελληνων» χρωστάει το 25% των χρημάτων για τη σχολική χρονιά 2009-2010 και δεν έχει καταβάλει καθόλου χρήματα για το τρέχον έτος.

Ερωτασθε:

1. Η διακοπη της μετακινησης των Ελληνων μαθητων της υπαιθρου περιλαμβανεται στην πολιτική μονόπλευρη λιτότητας η στα «μυστικα» σημεια του μνημονιου Κυβέρνησης- ΔΝΤ-ΕΕ?

2. Αν όχι ποτε σκοπευετε να εξοφλησετε το ΚΤΕΛ Ηρακλειου-Λασιθιου?