22 Φεβρουαρίου 2011

Να αυτοκτονήσω τώρα ή αφού πρώτα δω τον αγώνα; Ο Ψυχάκιας μαζί με τον ΠΑΟΚ στη Μόσχα!!!!!

http://nationalpride.files.wordpress.com/2010/03/4305_lp_20201.jpg?w=337&h=350Θα τρελαθούμε τελείως; Όπως γράφουν τα ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ και όπως μετέδωσε και ο σταθμός τους Sport 103 FM στη Μόσχα μαζί με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται και ο ψυχάκιας Παπανδρέου προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Τον ψυχάκια λένε ότι τον έφερε μαζί του ο Ζ. Βρύζας και αν αποδειχθεί η στενή τους σχέση θα εξηγηθεί και η έλευση του άραβα στον ΠΑΟΚ που ακόμα ψάχνει το δρόμο... είναι γνωστές εξάλλου οι καλές σχέσεις του ψυχάκια με τα ηνωμένα αραβικά εμιράτα (Αστακός, Ελληνικό κ.λπ).

Διαβάστε τι γράφουν τα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ:
Μεταξύ των θεατών του αγώνα στη Μόσχα, θα είναι και ο πρώην τεχνικός διευθυντής και πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας.

Βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Μόσχα, μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Σαχπατζίδη και το γιο του Δημήτρη, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες των ΣΠΟΡ στην παρέα τους βρίσκεται και ένα μέλος της οικογένειας του πρωθυπουργού της χώρας Γιώργου Παπανδρέου!

Όλοι μαζί βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες για ένα τουριστικό ταξίδι στην πανέμορφη Αγία Πετρούπολη και συνδύασαν με τέτοιο τρόπο τη μετάβασή τους στη Ρωσία, ώστε σήμερα να βρίσκονται στις εξέδρες του «Λουζνίκι» και να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση. Στο μεταξύ, σήμερα η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παραθέσει το επίσημο γεύμα στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.