25 Φεβρουαρίου 2011

Αποχή απ' την προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ... την πάπια ο Ζαγοράκης στην πρόταση μομφής κατά του Μαρινάκη!!!!

Το πάπια ή την κότα έκανε σήμερα ο Ζαγοράκης στην πρόταση μομφής εναντίον του Μαρινάκη (η οποία τελικά δεν πέρασε) ψηφίζοντας λευκό!!! Προφανώς δεν έχει άποψη για την κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ή την βρίσκει καλή αλλά φοβάται να το πει γιατί θα τον πάρουν με τις ντομάτες...

Την ίδια στιγμή οι παίκτες απείχαν από την προπόνηση της Παρασκευής , διαμαρτυρόμενοι με τον τρόπο αυτό για το γεγονός ότι η διοίκηση τους οφείλει χρήματα. Μάλιστα, αρνήθηκαν να συζητήσουν οτιδήποτε και εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιούν τους λόγους της απόφασής τους.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν και συζήτησαν πριν πάρουν την απόφασή τους, όμως δεν ήταν κάτι που είχε προγραμματίσει από καιρό να κάνουν. Όπως αναφέρουν και στην ανακοίνωσή τους εκτός από το γεγονός ότι τους οφείλονται χρήματα, η συγκεκριμένη κίνηση έγινε ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους νεαρούς παίκτες της ομάδας που έχουν οικονομικά προβλήματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Π.A.Ο.Κ. μετά από μεταξύ μας συζήτηση αποφασίσαμε να μην προπονηθούμε σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις αρκετών μηνών στις πληρωμές δόσεων συμβολαίων, πριμ (σ.σ. περσινών του Ιουνίου) και διάφορων άλλων παροχών (σ.σ. από Σεπτέμβριο έως σήμερα).
Επίσης μ' αυτόν τον τρόπο συμπαραστεκόμαστε στους συμπαίκτες μας, εκείνους, κυρίως στους νέους ποδοσφαιριστές, που αντιμετωπίζουν σημαντικό οικονομικό πρόβλημα, λόγω των καθυστερήσεων αυτών. Από αύριο θα συμμετέχουμε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας».