17 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΚΡΥΦΟΠΑΣΟΚΟΙ

Μετά τους ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΥΣ που ότι και να κάνει το ΠΑΣΟΚ,το επικροτούν και μάλιστα το παίζουν και ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ξεχνώντας τι έλεγαν τόσα χρόνια,φθάνοντας στο σημείο πολλοί απ' αυτούς να βρίζουν και να καταργιώνται τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,έχουμε μια νέα μετάλλαξη των ΠΑΣΟΚΩΝ.
Ονομάζονται ΚΡΥΦΟΠΑΣΟΚΟΙ.
Αν μπείτε στα διάφορα σάιτ που μετά την είδηση σου δίνουν το δικαίωμα να σχολιάσεις(τύπου NEWSIT),θα διαπιστώσετε ότι ούτε ένας δεν γράφει ότι είναι ΠΑΣΟΚ.
Γράφουν διάφορες παπαριές,υμνώντας το έργο της κυβέρνησης,καταφέρονται εναντίον οποιασδήποτε συντεχνίας τολμήσει να απεργήση αλλά ποτέ δεν θα γράψουν ότι είναι ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα στην αρχή σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι οπαδοί του ΛΑΟΣ,για τέτοιο πατριωτισμό μιλάμε, άλλες φορές έχεις την εντύπωση ότι έχεις να κάνεις με ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΥΣ,και μόνο αν τυχόν γράψεις κάτι υπέρ της Ν.Δ,αρχίζουν και βρίζουν σαν χαμάληδες(έρχονται ρε παιδί μου στα ίσια τους,ο ΠΑΣΟΚΟΣ δεν ξεχνάει την προέλευσή του).
Γιατί όμως κρύβονται οι ΠΑΣΟΚΟΙ? Γιατί απλούστατα έχουν καταλάβει ότι αρχίζει ο κόσμος και μισεί οτιδήποτε έχει σχέσει με το ΠΑΣΟΚ.
Κάποια στιγμή πολύ σύντομα όλοι μα όλοι οι πασόκοι θα ντρέπονται-φοβούνται να λένε ότι είναι ΠΑΣΟΚ.