11 Φεβρουαρίου 2011

Ρε Αντώνη τι τους έβαλες του τενεκέδες Γιαννοπουλογιακουμάτους στον τομέα Υγείας;

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι βουλευτές είναι τεμπέληδες και λίγοι μόνο είναι δραστήριοι... αυτό όμως που συμβαίνει με τον Γιαννόπουλο και τον Γιακουμάτο που είναι Τομεάρχες Υγείας (τρομάρα τους) είναι απερίγραπτο:

Ενώ στη Υγεία γίνεται της Πόπης, ενώ ηλικιωμένοι έρχονται στα χέρια για τη σειρά έξω από τα ιατρεία, ενώ ο Λοβέρδος κάνει ότι γουστάρει και υποχρεώνει γιατρούς να δέχονται ασθενείς με 8 ευρώ επίσκεψη με το έτσι θέλω, ενώ τα κανάλια παρουσιάζουν τους γιατρούς σαν ότι χειρότερο έχει βγάλει η χώρα και ενώ χθες ψηφίστηκε το νομοσχέδιο Λοβέρδου...

οι δυο τενεκέδες δεν έχουν βγάλει ούτε μιά ανακοίνωση για το θέμα!!!

Η τελευταία ανακοίνωση που έχουν βγάλει είναι πριν 4 μέρες στις 7 Φεβρουαρίου...

και τι ανακοίνωση! Όλο βλακείες και τα συνήθη ευχολόγια... κανένα στοιχείο, κανένα επιχείρημα, καμία θέση!

Αν ο Αντώνης πιστεύει ότι με τέτοιες ανακοινώσεις σαν την παρακάτω και 4ήμερη σιωπή καθόλη τη διάρκεια συζήτησης του Νομοσχεδίου αλλά και σήμερα, δηλ. την επόμενη μέρα, θα κερδίσει έστω και 1 ψηφοφόρο... ας μην παραξενεύεται που τα γκάλοπ δείχνουν τη ΝΔ στο 20%...

καλοί οι Αντώναρος και Καραμανλής σαν άλλοθι
αλλά έχουν και ημερομηνία λήξης
και σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουν να πέφτουν φάπες στους τωρινούς.

Ιδού και η ανακοίνωση των δύο πριν φύγουν για διακοπές:

«Η Νέα Δημοκρατία, υπεύθυνη πολιτική παράταξη, με προσανατολισμό τα συμφέροντα της χώρας και της κοινωνίας, δεν έχει λόγο να επιχαίρει για τη σημερινή κατάσταση στο χώρο της δημόσιας υγείας.

Αντίθετα, από την αρχή τονίσαμε την ανάγκη προσέγγισης των θεμάτων υγείας και ασφαλίσεων με υπευθυνότητα και επίγνωση της δεινής κατάστασης της χώρας και του λαού της.

Όμως, δεν μπορεί να μένει αδιάφορη στο πνεύμα προχειρότητος με το οποίο προσεγγίζονται αυτά τα σοβαρά θέματα και το κλίμα διαλύσεως που προκαλεί ο χειρισμός τους. Ευχόμεθα ο κ. Υπουργός Υγείας να απαλλαγεί σύντομα από την αντίληψη που του υποβάλλουν οι μυστικοσύμβουλοί του γύρω από τα επείγοντα προβλήματα του χώρου ευθύνης του. Οι συνταγές επίλυσης- που στο περιβάλλον του κάποιοι ανίδεοι αλλά δήθεν ειδικοί- του υποβάλλουν, οφείλει να αντιληφθεί ότι, με μαθηματική ακρίβεια, τον οδηγούν σε αδιέξοδο.

Η επιστράτευση των γιατρών του ΟΠΑΔ και ΟΑΕΕ και των νοσοκομειακών ιατρών προς επίλυση της ασφυξίας που έχει δημιουργηθεί στα εξωτερικά ιατρεία του ΙΚΑ, θα έχουν ως αποτέλεσμα και τη διάλυση των ήδη ταλαιπωρημένων Νοσοκομείων της χώρας».