24 Φεβρουαρίου 2011

Η απόλυτη ηλιθιότητα λέγεται "πρωινή ενημέρωση"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhizH7TjPh8swhaLbOg20G2fQ5TRgPmKMwDVGvgGPEoO3BhUrC6hyphenhyphenIJuLSWhsy2oefKUCjjpCZ4tD6BdaLiLg7Jfm1Cdk3_5DuLevVG9cJYXI27O0dhO2Nks5aEVIhg7H700XMgP8t-Fnc/s1600/kampourakis.JPGΟι μεγαλύτεροι ηλίθιοι και λαϊκιστές της ΤιΒι τελικά δεν λένε ειδήσεις στις 20:00 αλλά μας ενημερώνουν το πρωί.

Πάρτε ένα παράδειγμα ηλιθιότητας από τον χοιροβοσκό, τον γνωστό βλάκα που κάρφωσε στον Χίο ότι η Τρέμη είχε δει το DVD του Ζαχόπουλου, όταν η Τρέμη έλεγε όλες τις προηγούμενες μέρες ότι δεν το είδε κανένας στο MEGA:

Έχουν καλεσμένο τον Καπελέρη του ΣΔΟΕ και τον ρωτάνε αν ελέγχονται άτομα για την εμπλοκή τους στα υποβρύχια που γέρνουν.

Ξέρετε ποια ήταν η ερώτηση του χοιροβοσκού;

"Αν βρείτε 10 εκ στο λογαριασμό κάποιου και σας πει ότι εγώ τα κέρδισα στο ΛΟΤΤΟ τελειώνει ο έλεγχος;"

Μη γελάτε αυτή ήταν ερώτηση όχι μόνο δημοσιογράφου αλλά ενήλικα άνδρα με στοιχειώδη λογική και ευστροφία, που πρέπει να ενημερώσει εμάς!!!!

http://www.tlife.gr/files/Image/MEDIA/SEPTEMVRIOS%2010/resized/Papadakis1_h_300_182.jpgΠάρτε και ένα παράδειγμα λαϊκισμού από τον περιπτερά του διπλανού καναλιού:

Συζητάνε για το χαμηλό επίπεδο και τη μη συμμετοχή των βουλευτών στις εργασίες της Βουλής και ο περιπτεράς λέει:

«Κάνει ερώτηση ο βουλευτής και απαντάει ο Υπουργός και μέσα στην αίθουσα είναι δύο άτομα και επιπλέον δημιουργείται και ένταση, μαλώνουν μεταξύ τους σε σημείο που ο γιος μου ο Ιάσωνας να με ρωτάει: "Μπαμπά αυτό είναι σήριαλ;" και να του απαντάω "Όχι είναι η Βουλή" και να μου λέει "μα αυτοί είναι μόνο 2 άτομα! Οι άλλοι 300 που είναι"»

Συμπέρασμα: Στο σπίτι του περιπτερά βλέπουν Βουλή για να περνά η ώρα τους και ο γιος του ξέρει ότι στη Βουλή υπάρχουν 300 βουλευτές αλλά όταν τη δει στην τηλεόραση νομίζει ότι είναι σήριαλ και περιμένει από τον πανέξυπνο μπαμπά του να του πει ότι δεν είναι η Πάττυ!!!

Έλεος ρε με την ηλιθιότητά σας και τον λαϊκισμό σας που δεν έχει όριο και παρουσιάζετε τα παιδιά σας σαν καθυστερημένα!!! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

ΥΓ. 10 λεπτά άντεξα μετά τους έκλεισα...