18 Φεβρουαρίου 2011

Καταγγελία ΟΝΝΕΔ Εύβοιας για τα σικέ παραπολιτικά του κ. Μαρκόπουλου που θεωρεί την ΟΝΝΕΔ "μαγαζί"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFS0U20jXFrBzhGvywXap-Z0VRsLZ9ZvqkC6gim0OVBymRSeU6IN7iv_EpkLfe_099C0YbS3T97QpEaAgPtV1Mftfj0U6Sjc0z9v2MgekjDzdc0YfSyEwfaP5gBTJJUFA_s5BRdwb1g1nr/s1600/markomoudial.jpgΕπειδή ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι θα δημοσιεύσουμε μια ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Εύβοιας για να καταλάβετε πως λειτουργεί ο εν λόγω κύριος. Την ανακοίνωση την έχουμε εδώ και πολλές μέρες, αλλά δεν την δημοσιεύαμε για να μη δημιουργήσουμε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, όπως λένε και οι νεαροί ΟΝΝΕΔίτες... κάποια στιγμή όμως μερικοί όπως ο Κ. Μαρκόπουλος "ξεφεύγουν"... και αντί να ασχοληθούν σοβαρά με τα προβλήματα της χώρας (όπως κάνουν πχ. ο Τζαβάρας, ο Κεφαλογιάννης και κάποιοι άλλοι), ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με την δημόσια προβολή τους μέσω σικέ διαρροών και παραπολιτικών... έλεος σοβαρευτείτε γιατί θα ψάχνετε την ψήφο σας στις εκλογές:

«Στις 13/01/2011, ημέρα Πέμπτη, η εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας “Δημοκρατία“ δημοσίευσε το εξής παραπολιτικό σχόλιο :

Δυσαρέσκεια Μαρκόπουλου για την ΟΝΝΕΔ Εύβοιας.

Δυσαρεστημένος με τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ στην Εύβοια εμφανίζεται ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος. Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., πιστεύει ότι μετά την ήττα του Χατζή, πως οι νεολαίοι του νομού του, έχουν αδρανοποιηθεί. Προς αποφυγήν περαιτέρω προβλημάτων, άρχισε ν' αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να μαζέψει το μαγαζί”.

Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 14/01/2011, το site www.parapolitika.gr ανήρτησε στις 21:38 ακριβώς το ίδιο κείμενο, χωρίς να διαφέρει ούτε στα σημεία στίξης. Για τους γνωρίζοντες τα της δημοσιογραφικής “πιάτσας”, ο ιδιοκτήτης του εν λόγω site γράφει και τα παραπολιτικά σχόλια της προαναφερθείσας εφημερίδας, το επώνυμο του οποίου θυμίζει πασίγνωστη μάρκα...ρετσίνας.

Σήμερα 17/01/2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 02:08 τα ξημερώματα, το ευβοϊκό site www.eviagate.gr ανήρτησε στη στήλη “Παραπολιτικά” το εξής κείμενο :

“Πώς να προχωρήσουν ;

Παρέμβαση για την ΟΝΝΕΔ ετοιμάζεται να κάνει ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος. Δεν «προχωράει» το πράγμα, σύμφωνα με το βουλευτή και πρέπει να αναλάβει δράση. Η νέα ηγεσία της ΟΝΝΕΔ, χώρισε στα δύο τους νεολαίους στο νομό. Πώς να προχωρήσουν έτσι; “(παρατίθεται ο σύνδεσμος http://www.eviagate.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10613:2011-01-17-00-10-22&catid=42:2010-04-01-09-15-28&Itemid=139 ).

Επειδή....προξενεί τεράστια εντύπωση μια πανελλήνια εφημερίδα να “κόπτεται” τόσο πολύ για μια Νομαρχιακή Οργάνωση νεολαίας και επειδή το παιχνιδάκι με τα σικέ παραπολιτικά σχόλια είναι γνωστό σε όλους, επιβάλλεται να επισημανθούν τα εξής :

1ον Η ΟΝΝΕΔ, εκ του κανονισμού λειτουργίας της, είναι οργάνωση με πλήρη οργανωτική αυτονομία και η διοίκησή της ασκείται αποκλειστικά και μόνο από τα εκλεγμένα όργανά της, τοπικού και κεντρικού επιπέδου. Όσοι υπηρετούν ή υπηρέτησαν κάποτε στις τάξεις της οφείλουν να το ενθυμούνται

2ον Η ΟΝΝΕΔ δεν είναι μαγαζί, όπως αναφέρεται στο πρώτο κείμενο ή τουλάχιστον δε θα έπρεπε να μετατραπει σε τέτοιο. Και ακριβώς γι' αυτό το λόγο, οι ΟΝΝΕΔίτες της Εύβοιας δεν υπήρξαν ποτέ ούτε “πελατάκια”, ούτε “πρόβατα” και δεν επέτρεψαν ποτέ και σε κανέναν να τους χρησιμοποιήσει για χειροκροτητές, σταυροδότες και ενοικιαζόμενους αβανταδόρους. Το προσπάθησαν πολλοί τα τελευταία δέκα χρόνια, αλλά δεν το κατάφερε κανείς. Και αυτό αποτελεί υπέρτατο παράσημο για την νομαρχιακή οργάνωση, αλλά και αιτία στοχοποίησης της.

3ον Διχασμό δε μπορεί να προκαλέσει καμία ηγεσία και κανένα φυσικό πρόσωπο.Οι κεντροδεξιοί νέοι του Νομού ήταν, είναι και θα είναι μια γροθιά. Τους ενώνουν αμέτρητα χιλιόμετρα, χιλιάδες αφίσες, εμπνευσμένα συνθήματα, κλεισμένες φωνές, ατέλειωτα ξενύχτια, δομημένες προτάσεις και κυρίως οι αρχές και οι αξίες που υπερασπίστηκαν με καθαρόητα λόγων και έργων και θα τους ακολουθούν για μια ζωή, με υπέρτατη αυτή της αγάπης για την Πατρίδα και το έθνος. Από διχασμό κινδυνεύουν μόνο οι επισκέπτες, οι ουρανοκατέβατοι και όσοι εξισώνουν την οργάνωση με παραγοντιλίκια, πάρτυ σε νυχτερινά μαγαζιά και επιχειρήσεις πλουτισμού από την “πίσω πόρτα”.Στην πολιτική, άλλωστε, καθένας κρίνεται από αυτά που επέλεξε να υπηρετεί...

4ον Απέναντι στην προδοτική κυβέρνηση Παπανδρέου που ξεπουλά την Πατρίδα και τα όνειρα των νέων, τα καθήκοντα των βουλευτών της μείζονος αντιπολίτευσης προσφέρουν ευρύ πεδίο ανάληψης πρωτοβουλιών. Ας επικεντρωθούν, λοιπόν, σε αυτές τις πρωτοβουλίες, ιδίως οι κατέχοντες την πρωτοκαθεδρία, για να περισώσουν ό,τι μπορούν από την απαξία των Ελλήνων για το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Γιατί σε λίγο ελάχιστοι πολίτες θα ενδιαφέρονται για εκλογές και επανεκλογές, κομμάτων και προσώπων...

Υ.Γ. Κάποιες φορές η σιωπή, η παρατεταμένη σιωπή, γίνεται επιλογή, για να μην πληγωθεί και να μην απογοητευθεί, ακόμα περισσότερο, η λαϊκή βάση της Παράταξης, ο υπέροχος κόσμος της. Ο κόσμος που στέκεται αμήχανα μπροστά στην επανάληψη λαθών του παρελθόντος και δε βλέπει, ακόμα, το βηματισμό που του υποσχέθηκαν. Όποιος θεωρεί αυτή τη σιωπή αδυναμία, πλανάται πλάνην οικτράν. Και θα το διαπιστώσει σύντομα....

ΟΝΝΕΔ ΕΥΒΟΙΑΣ
17.01.2011»