25 Φεβρουαρίου 2011

Ρόβλιας high on drugs ("καλλιεργώ εχθροπάθεια"): Έως και 9,6% φθηνότερο το καλάθι της νοικοκυράς φέτος!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEirmuReLCy0EIkmhf5gQ1I3M0mGZuroeHEVRSHjwnsm3f06ryVk-JfUhxGNXuQ7YHOl0TAnKM0XTM8NaNk_9FtyHfoCQUAAXR2Stjv0LEEahdE9f10rMZ6xijQr185wc3c5XOJPFiMHhYiX/s1600/%CE%A1%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%82.jpghttp://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/1ndrmup.jpgΑπό 6,6% έως 9,36% φθηνότερο το καλάθι 15ημέρου τετραμελούς οικογένειας

Σύμφωνα με στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών της Γενικής Γραμματείας Εμπορείου ή για να το πούμε πιο απλά στοιχεία από την κούτρα του Ρόβλια, συγκεκριμένα, προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από τον Ρόβλια , που συνιστούν μεγάλο καλάθι τετραμελούς οικογένειας για 15ημερο πωλούνται φθηνότερα φέτος σε σχέση με πέρυσι, από 6,6% έως 9,36%.

Και που να δείς Ρόβλια πόσο θα πωλούνται του χρόνου που δεν θα κυκλοφορεί ψυχή στα σούπερ μάρκετ... Στο υπογράφω εγώ τώρα ότι του χρόνου θα είναι φθηνότερα πάνω από 10%... Ρε άι σιχτίρ!

Καταλάβετε; Την πτώση των τιμών λόγω της πτώσης της ζήτησης ή αλλιώς λόγω της φτώχειας το γατόνι ο Ρόβλιας την αποδίδει στα αποτελέσματα της δικιάς του πολιτικής καταπολέμησης της ακρίβειας!!!

Συμφωνούμε και οφείλω να ομολογήσω ότι οι προηγούμενοι του Καραμανλή ήταν ζώα που δεν είχαν σκεφτεί τόσα χρόνια τη μεγαλειώδη λύση ΠΑΣΟΚ-Ρόβλια:

Να μας πάρουν τα λεφτά από τις τσέπες να μην μπορούμε να ψωνίζουμε χαλαρά ώστε να αναγκάσουν τις εταιρίες να ρίξουν τις τιμές!!!

Μπράβο!!! Όρσε κι από μένα!!!

ΥΓ. Η ανάρτηση ενδεχομένως καλλιεργεί εχθροπάθεια εναντίον του Ρόβλια, όπως λέει και το άλλο το Σαΐνι ο Χαρούλης ο Καστανίδης... οπότε παρακαλώ Ρούλη να μη με βάλεις πολλά χρόνια φυλακή :)... σε αστα διάλα καραγκιόζηδες που νομίζετε ότι θα μας φιμώσετε για να μη σχολιάζουμε τις παπαριές σας