28 Φεβρουαρίου 2011

Εύγε μπούφοι της ΝΔ! Δείτε τώρα πως δουλεύει το opengov

"Μετά την παραίτηση του καθηγητή Γιώργου Δημήτραινα (θυμάστε αυτόν που είχε γράψει βιβλίο με τη γυναίκα του Καστανίδη και ο Χαρούλης- καλλιεργώ εχθροπάθεια- τον διάλεξε τυχαία ανάμεσα σε 1000 υποψηφίους και τον έκανε ΓΓ στο Υπουργείο), από τη θέση του Γ. Γραμματέως του Υπ. Δικαιοσύνης, τη θέση του κατέλαβε ο δικηγόρος-πολιτικός επιστήμονας κ. Θανάσης Ξηρός.
Παραθέτουμε ένα σύντομο βιογραφικό του:

Ι. Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1965.
ΙΙ. ΣΠΟΥΔΕΣ
1987: Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Άριστα».
1993: Πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Λίαν Καλώς».
2006: Διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Προκρούστειος και κηδεμονευόμενος κοινοβουλευτισμός. Από το Σύνταγμα του 1952 στη δικτατορία των Συνταγματαρχών» (Επιβλέπων Καθηγητής:
Γιώργος Παπαδημητρίου Βαθμός Άριστα).
ΙΙΙ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
1995- : Δικηγόρος Αθηνών
1995-2000: Ειδικός Συνεργάτης στα Υπουργεία Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Μεταφορών και Επικοινωνιών.
2000-2004: Ειδικός Συνεργάτης στο Νομικό Γραφείο του Πρωθυπουργού (Προϊστάμενος του Γραφείου ο Καθηγητής Γιώργος Παπαδημητρίου).
2000-2004: Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ολυμπιακής Αεροπορίας Α.Ε.
2000-2002: Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Μακεδονικών Αερογραμμών Α.Ε.
2004-2007: Νομικός Σύμβουλος στην Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος.
2009- : Ειδικός Συνεργάτης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
ΙV. ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
1989-1997: Ειδικός Μεταπτυχιακός Υπότροφος στο αντικείμενο των Συνταγματικών Θεσμών στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.
2001-2006: Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστήμιο Αθηνών.
2007-2008: Διδάσκων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκηση και Πολιτεία του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.
2008-2009: Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο."

Τι να πρωτοσχολιάσεις;;

-Την κλασική πορεία ενός πράσινου στελέχους, που σπούδαζε επί 9 χρόνια, για να γίνει με μόλις 1 έτος δικηγορία Ειδικός Συνεργάτης στα Υπουργεία Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Μεταφορών και Επικοινωνιών επί Σημίτη; Με τι εμπειρία και τι προσέφερε ο κύριος ως ειδικός συνεργάτης; Μετά αναρωτιόμαστε που πήγανε τα λεφτά (ακούν εκεί στη ΝΔ- θα κάνουνε καμιά επερώτηση για τον κυριο;)

-Το γεγονός ότι ήταν σημαίνων στέλεχος των ΔΣ της Ολυμπιακής; Από ποια θέση και με ποια εμπειρία βοήθησε; Το ΔΣ ευθύνεται ή όχι για τα χρέη που συσσώρευσε η Ολυμπιακή το 2000-2004;

-Και το αποκορύφωμα. Έχεις την εντύπωση ότι ένα τέτοιο πράσινο στέλεχος, μόλις ήρθε η ΝΔ θα το έδιωχνε. Μπααα. Είπε να αξιοποιήσει την τεράστια επαγγελματική του εμπειρία του ως δικηγόρου (!!!!) και τον έκανε Νομικό Σύμβουλο στην Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος. Την ίδια ώρα έγραφε το διδακτορικό του με Επιβλέποντα Καθηγητή τον Γιώργο Παπαδημητρίου, με τον οποίο δούλευε μαζί το 2000 έως 2004 στο γραφείο του Σημίτη!! Το ακούσαμε αυτό ποτέ το σκάνδαλο το 2006 επί ΝΔ;; Όχι..Ήμασταν απασχολημένοι τότε να κατασυκοφαντούμε την γυναίκα του Καραμανλή. Έστειλε κάποιος απ' τη ΝΔ την υπόθεση στον Εισαγγελέα;; Όχι..Αλλά εκεί στη ΝΔ εκτίμησαν επιπλέον και το διδακτορικό του ανθρώπου και τον έκαναν Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εύγε μπούφοι της ΝΔ!! Με το καλό να τον κάνετε και Πρόεδρο καμιάς ανεξάρτητης αρχής όταν ξανάρθετε στην εξουσία!! Είμαι σίγουρος ότι τέτοιον πασοκο, με τέτοια προσόντα, και τέτοια προσφορά στο κόμμα, θα δυσκολευτείτε να βρείτε!!!

ΥΓ Αφιερωμένο στους γαλάζιους βουλευτές, που όταν οι πράσινοι Γκέμπελς τους κατηγορούν για γαλάζιους διορισμούς, αυτοί τους κοιτάνε σαν αποβλακωμένοι!!

ΠΕΤΡΟΣ