11 Μαρτίου 2011

Ο Χ. Νικολαϊδης υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΔΕ ΝΔ Θεσσαλονίκης

Με απόφαση του Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Μιχελάκη ορίζεται υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Διοικούσης Επιτροπής Θεσσαλονίκης ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Νικολαΐδης.

Ακολουθεί βιογραφικό σημείωμα:

Ο Χρήστος Νικολαΐδης γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη, όπου κατοικεί και εργάζεται ως δημοσιογράφος. Είναι πτυχιούχος Δημοσιογραφίας του ιδιωτικού κολεγίου «Pigier» και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master of Arts in Journalism) από το Πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου.

Διετέλεσε Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ-3, Αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Μακεδονία», συντάκτης στις εφημερίδες «Αγγελιοφόρος» και «Τα ΝΕΑ», ρεπόρτερ στα τηλεοπτικά δίκτυα «Αντέννα» και «Άλφα» και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων της Θεσσαλονίκης.

Έως την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε απολύθηκε, παρουσίαζε στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV-100 την εκπομπή δημοσιογραφικής έρευνας «Δήγμα Δωρεάν».

Το 1984 έγινε μέλος της ΜΑΚΙ. Έως το 1990 διετέλεσε μέλος της Γραμματείας ΜΑΚΙ Θεσσαλονίκης, του Κεντρικού Συμβουλίου ΜΑΚΙ, μέλος του ΔΣ της ΟΝΝΕΔ Γεννήσεως Σωτήρος Θεσσαλονίκης και μέλος του ΔΣ της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης.

Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο - τραπεζικό υπάλληλο Φιλιώ Μουτσοκάπα και είναι πατέρας δύο παιδιών.