31 Μαρτίου 2011

Τυνησία: Δεκάδες άτομα διαδήλωσαν σήμερα στην Τύνιδα... καλά μαλάκ@@ είναι; Αφού τώρα έχουν δημοκρατία... ή κάνω λάθος;

http://www.ikypros.com/assets/image/imagearticle/%CE%A4%CE%A5%CE%9D%CE%97%CE%A3%CE%99%CE%91-%CE%94%CE%99%CE%91%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3-2.jpgΑρκετές δεκάδες άτομα διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο της Τύνιδας, ζητώντας "πραγματικές αλλαγές" στην χώρα. "Τίποτα δεν έχει αλλάξει στην Τυνησία, εκτός από τις διαδοχικές αλλαγές τον πολιτικών μας που θεωρούν τους πολίτες ανίδεους" δήλωσε ο 42χρονος Τζαμπέρ, που συμμετείχε στις διαδηλώσεις.

"Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς κάνουν οι πολιτικοί μας σε αυτή τη σημαντική περίοδο της ιστορίας της Τυνησίας, τίποτα πραγματικό δεν έχει γίνει ούτε για να μειωθεί η ανεργία ούτε για να υπάρξει σταθερότητα και ασφάλεια στην χώρα" ανέφερε ένας άλλος διαδηλωτής.

Εδώ και μία εβδομάδα, ομάδες νέων ανθρώπων συγκεντρώνονται κάθε ημέρα μπροστά από το θέατρο της Τύνιδας για να εκφράσουν την οργή τους και να καταγγείλουν την παθητικότητα της μεταβατικής κυβέρνησης, που έχει απλώς αποπέμψει έναν υπουργό και δεν έχει καταδικάσει την διαφθορά των οπαδών του έκπτωτου προέδρου Μπεν Άλι, σημείωσε ένας 24χρονος σπουδαστής.