10 Μαρτίου 2011

Αφγανιστάν. Οι αμερικανικές δυνάμεις σκότωσαν "κατά λάθος" έναν εξάδελφο του προέδρου Καρζάι

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtV4Mak1Frkm3KgRyvgL5cw2G8KJ_SDwshipE1lQjtQTPliTu1KxlogyzhZfCKwKEUd9i90MdV6UXBHq2iEIbvMFwRE1LPm0boxX5sALLzIvp4OSDc7k9wD68doWruN8wf6mLSpF5Phu7X/s1600/Kyle+Baker+Special+Forces+Felony+fighting+in+bikini.jpgΑμερικανικές ειδικές δυνάμεις σκότωσαν έναν εξάδελφο του προέδρου Χαμίντ Καρζάι όταν πραγματοποίησαν επιδρομή σε μια κατοικία στο νότιο Αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ένας περιφερειακός κυβερνήτης. Για τόσο "ειδικές δυνάμεις" μιλάμε...

Τα στρατεύματα πραγματοποίησαν την επιδρομή χθες τη νύκτα στην περιφέρεια Νταντ της επαρχίας του Κανταχάρ αφού έφτασαν εκεί με ελικόπτερο, δήλωσε ο κυβερνήτης Χαμντούλαχ Νάζεκ.

"Ο Χάτζι Γιαρ Μοχάμαντ Χαν μαρτύρησε κατά την επιχείρηση", δήλωσε ο Νάζεκ, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. "Ερευνούμε τώρα το επεισόδιο", πρόσθεσε.

Ο Άχμαντ Ουάλι Καρζάι, ο νεώτερος αδελφός του προέδρου και επικεφαλής του επαρχιακού συμβουλίου της Κανταχάρ, επιβεβαίωσε επίσης το θάνατο, λέγοντας ότι ο εξάδελφός του σκοτώθηκε "κατά λάθος" από τις αμερικανικές δυνάμεις.