28 Μαρτίου 2011

ΝΕΟΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ

Πριν από καιρό είχα γράψει για τον ΝΕΟΠΑΣΟΚΟ. Μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ θα επανέλθω, αφού έκανα ορισμένες διαπιστώσεις
Πίστευα ότι οι ΠΑΣΟΚΟΙ δεν έχουν ιδεολογία. Λάθος μεγάλο. Οι πασοκοι πιστεύουν στην ΜΑΣΑ, την ΛΑΜΟΓΙΑ και την ΑΠΑΤΗ.
Πίστευα ότι οι ΠΑΣΟΚΟΙ δεν έχουν σχέση με το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.Λάθος μεγάλο. Οι πασοκοι πιστεύουν στο σοσιαλισμό, αρκεί να είναι όλοι οι άλλοι σοσιαλιστές και αυτοί να είναι εισπράκτορες
Πίστευα ότι οι ΠΑΣΟΚΟΙ λάτρευαν μόνο τον Αντρέα. Λάθος μεγάλο. Λάτρεψαν και το Σημίτη,λατρεύουν και τον Γιωργάκη θα λατρέψουν και τον Βενιζέλο και αν χρειασθεί και τον ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ,αρκεί να τους εξασφαλίσει την ΜΑΣΑ.
Πίστευα ότι οι ΠΑΣΟΚΟΙ ποτέ δεν θα απαρνιώντουσαν τον ΑΝΤΡΕΑ.Μερικοί πραγματικά δεν τον ξεχνούν,ιδιαίτερα στην Κρήτη,που αντι για RINGTONE στο κινητό τους ακούνε τις ομιλίες του.Η πλειοψηφία όμως τον βρίζει και τον καταριέται για χάρη του ΥΙΟΥ.
Πίστευα ότι οι ΠΑΣΟΚΟΙ,μετά τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο,θα έριχναν νερό στο κρασί τους. Λάθος μεγάλο. Για τον πασόκο για όλα τα κακά της τελευταίας 30κονταετίας φταίει η ΝΔ. και συγκεκριμένα ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
Πίστευα ότι επειδή έχουν παγώσει οι διορισμοί,οι ΠΑΣΟΚΟΙ θα έχουν λακίσει. Λάθος μεγάλο. Γιατί και οι διορισμοί με κάθε τρόπο και κομπίνα γίνονται και ο πασοκος ξέρει να περιμενει.Γνωρίζει ότι το κόμμα του δεν θα τον αφήσει παραπονεμένο
Πίστευα ότι μετά από όλα αυτά το ΠΑΣΟΚ θα διαλυότανε.Λάθος μεγάλο. Το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΌΜΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ στα πρότυπα κινημάτων όπως το ΜΠΑΑΘ στη ΣΥΡΙΑ και το κίνημα του ΚΑΝΤΑΦΙ.Υπαρχουν ανώτεροι,κατώτεροι ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ και απλοί ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.
Πίστευα οτι οι ΠΑΣΟΚΟΙ θα ντρέπονταν να πουν την πολιτική τους προέλευση. Λάθος μεγάλο.Οχι μόνο δεν ντρέπονται να πουν ότι είναι ΠΑΣΟΚ αλλά κάνουν την ΜΕΡΑ -ΝΥΧΤΑ.Εκεί που έφτυναν πάνε τώρα και γλύφουν.
Μ' αυτά και αυτά αυτό που θέλω να πω είναι το έξης.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η Ν.Δ. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ(ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ),ΚΙΝΗΜΑ δυστυχως η κατάληξη θα είναι να μας κάνει κουμάντο στη ΕΛΛΑΔΑ ένα 25-30%.
Αν δεν καταλάβουν οι ΔΕΞΙΟΙ το τι θα επακολουθήσει με το ΠΑΣΟΚ στη εξουσία,τότε καλύτερα να πάνε ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΜΕ,Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ, ΟΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ,ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ θα εγγυηθούν να μην ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΑΣΠΡΗ ΗΜΕΡΑ.
Το κυριώτερο.
PASOK UBER ALLES