03 Μαρτίου 2011

H Μπιγιονσέ δηλώνει τώρα ότι δώρησε τα χρήματα που είχε λάβει για την εμφάνισή της σε πάρτι της οικογένειας Καντάφι

http://www.athensdeejay.gr/content_images/18/beyonce3.jpgΗ αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ δήλωσε ότι έχει δωρήσει τα χρήματα που έλαβε για την παρουσία της σε ένα ιδιωτικό πάρτι το 2009 στην Αϊτή μόλις έμαθε ότι ο διοργανωτής συνδέεται με την οικογένεια του λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι.

Η 29χρονη τραγουδίστρια είναι η τελευταία από μία σειρά καλλιτεχνών που παίρνουν αποστάσεις από την οικογένεια Καντάφι, μετά τη διεθνή καταδίκη των προσπαθειών του να καταπνίξει την εξέγερση στη Λιβύη και τα δημοσιεύματα που θέλουν πολλούς διάσημους αστέρες να έχουν εμφανιστεί σε πάρτι συνεργατών του Καντάφι τα τελευταία χρόνια.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η καναδή τραγουδίστρια Νέλι Φουρτάδο δήλωσε ότι θα δωρήσει το 1 εκατομμύριο δολάρια που είχε λάβει όταν τραγούδισε για την οικογένεια του Καντάφι στην Ιταλία.

"Όλα τα χρήματα που δόθηκαν στην Μπιγιονσέ για την εμφάνισή της σε ένα ιδιωτικό πάρτι στην παραλία Νίκι του Σεν Μπαρτς την παραμονή πρωτοχρονιάς του 2009, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας που δόθηκε στην εταιρεία που κλείνει τις δουλειές της, έχουν δοθεί εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο για τις προσπάθειες ανοικοδόμησης της Αϊτής μετά το σεισμό", αναφέρει η Μπιγιονσέ σε ανακοίνωση στον ιστότοπό της.

"Μόλις έγινε γνωστό ότι ο διοργανωτής συνδεόταν με την οικογένεια του Καντάφι ελήφθη η απόφαση να δοθούν τα χρήματα για καλό σκοπό", συνεχίζει.

Ο μουσικός Τύπος έχει αναφερθεί σε πολλούς διάσημους τραγουδιστές που τα τελευταία έξι χρόνια έχουν εμφανιστεί σε πάρτι της οικογένειας Καντάφι λαμβάνοντας υπέρογκες αμοιβές.