11 Απριλίου 2011

Στηρίζει Παπακωνσταντίνου ο κολαούζος Αλευράς

http://www.infoblog.gr/wp-content/uploads/2011/02/alevras.jpgΤη στήριξή του στον Υπουργό των Οικονομικών εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάσος Αλευράς, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Στο εξωτερικό ο κ.Παπακωνσταντίνου, έχοντας χειριστεί όλη αυτή την μεγάλη ελληνική κρίση,είναι ένα πρόσωπο πάρα πολύ αποδεκτό και οπωσδήποτε ένα πρόσωπο που εμπιστεύονται πολύ και οι πιστωτές μας και το Εcofin(!!!!).Νομίζω ότι θα είναι άδικο να φορτώσουμε στον Υπουργό των Οικονομικών το σταυρό των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα για πολλά χρόνια», δήλωσε ο βουλευτής.

Ωστόσο, τόνισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αναμορφώσει τη στρατηγική της:

«Νομίζω ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα και με δεδομένο ότι θα χρειαστούν νέα μέτρα, η κυβέρνηση πρέπει να επανατοποθετήσει στρατηγικά τον ίδιο της τον εαυτό, μέσα στην πολιτική συζήτηση. Πρέπει να εξηγήσει, με απόλυτη σαφήνεια και να δώσει την πλήρη εικόνα των δημόσιων οικονομικών. Αυτή η τακτική που ακολουθήθηκε τους προηγούμενους μήνες ήταν λάθος και στοίχισε και πολιτικά στην κυβέρνηση. Δηλαδή, η τακτική του να δίνουμε έναν τόνο αισιοδοξίας για τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας και να μεταφέρουμε στην κοινή γνώμη μια εικόνα, ότι τα πράγματα φτάνουν στο τέλος και τα χειρότερα πέρασαν,νομίζω ότι ήταν λάθος και ότι έβλαψε πολιτικά την κυβέρνηση.Πρέπει να δοθεί με ειλικρίνεια όλη η εικόνα της κατάστασης».