30 Απριλίου 2011

Με τέτοιους Νεοδημοκράτες, άντε να σηκώσει κεφάλι η ΝΔ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfuxENQL1cPPPzRT3C7B-aqSe8K290sfM2BE05D3AQREV7Ji2QChEULZelurdklPuptrSlhOWGLIiy4aFxFfDdktuHu0EL5ewpsD1GD35Zw6FHp7-QMun9RdkTOw2oa6WqK3Zm8X4kLqI/s400/margaritiskostas"Κυβέρνηση σωτηρίας" προτείνει ο δημοσιογράφος Κώστας Μαργαρίτης, με άρθρο του στο σαλονικιώτικο blog "TaXalia" (http://taxalia.blogspot.com/)!!

Την ώρα που η Ν.Δ. ανακάμπτει, την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να παρουσιάσει ολοκληρωμένη πρόταση για έξοδο από την κρίση, το στέλεχος της ΝΔ, πρώην υποψήφιος βουλευτής, πρώην αντιπρόεδρος του ΟΕΕΚ στενός συνεργάτης της Μ. Γιαννάκου-Κουτσίκου, που πήδηξε απ' το καράβι τον Σεπτέμβριο του 2009 και όταν το είδε να βουλιάζει αρνήθηκε να είναι υποψήφιος...

επιζητά, αντί να απαλλαγεί ο τόπος από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, και να έρθει μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ, για να βγάλει τον τόπο από "τον φαύλο κύκλο της κατάρρευσης", να "αποφασιστεί ομόφωνα απ' όλα τα κόμματα να γίνει μια κυβέρνηση με μόνο 10 υπουργούς, χωρίς τη συμμετοχή κανενός από τους 300 βουλευτές!"

Α, αυτά είναι στελέχη της Ν.Δ.!!!!!
Έτσι, θα ανακάμψει στις δημοσκοπήσεις η Νέα Δημοκρατία !