21 Απριλίου 2011

Ξεκάθαρη η δήλωση Σταϊκούρα... απλά ο άνθρωπος δεν είναι επικοινωνιακός... δεν το έχει! Πως να το κάνουμε;

Ξεκάθαρη η δήλωση Σταϊκούρα και απλή: 7 δις το χρέος που πρόσθεσε η ΝΔ στην 5ετία μιας και τα υπόλοιπα ήταν κερατιάτικα ΠΑΣΟΚ... αλλά ακόμα και να φορτωθεί η ΝΔ τα κερατιάτικα Σημίτη-Ανδρέα πάλι προκύπτει ότι χρέωσε τη χώρα, κατά ΜΟ, 4,5 δις λιγότερα το χρόνο, απ' ότι την χρέωσε το ΠΑΣΟΚ το 2010.

Ουτε φάσκει ούτε αντιφάσκει... απλά ο άνθρωπος είναι αντιεπικοινωνιακός και καλό θα ήταν να βγάζει ανακοινώσεις αλλά να μην πολυμιλάει... μιας και όταν μιλάει τα κάνει σαλάτα, όπως την προηγούμενη φορά που φάνηκε να λέει μπράβο στο ΠΑΣΟΚ για τη μείωση του επιτοκίου του δανείου...

Διαβάστε και την ανακοίνωσή του:

«Η Νέα Δημοκρατία, εντός και εκτός Βουλής, έχει επανειλημμένα υποστηρίξει ότι για τα πεντέμισι χρόνια διακυβέρνησής της ευθύνεται μόνο για τα 7 δισ. ευρώ πρόσθετου χρέους.

Το υπόλοιπο χρέος “πήγε” να καλύψει τόκους προηγουμένων ετών, πληρωμές εξοπλιστικών προγραμμάτων, πληρωμές κοινωνικής ασφάλισης και χρέη νοσοκομείων, για τα οποία αποκλειστική ευθύνη φέρουν οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ.

Ακόμη, όμως, και με τη λογική ΠΑΣΟΚ -σύμφωνα με την οποία η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη διόγκωση του χρέους- οι αριθμοί είναι αμείλικτοι:

Η μέση ετήσια αύξηση του δημοσίου χρέους, επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, για την περίοδο 2004-2009, ήταν 21,7 δισ. ευρώ ή 4,9% επί του ΑΕΠ, ενώ επί Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, για την περίοδο 2010- 2011, σύμφωνα με τα δικά της στοιχεία, είναι 25,2 δισ. ευρώ ή 14,7% επί του ΑΕΠ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πραγματικότητα που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες ή διαστρεβλώσεις».