18 Απριλίου 2011

Συνεχίσθηκε η δίκη του Σίμου Σεϊσίδη με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης

http://images.tanea.gr/assetservice/Image.ashx?c=14599805&r=0&p=0&t=0&q=100&v=1&s=1&w=232&h=250Με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης συνεχίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη του Σίμου Σεϊσίδη που κατηγορείται στην υπόθεση των ληστειών, με βασική εκείνη της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος τον Ιανουάριο του 2006, της αποκαλούμενης από την αστυνομία ομάδας των "ληστών με τα μαύρα".

Στο δικαστήριο κατέθεσαν μεταξύ άλλων, ο εργοδότης και συνάδελφοι του κατηγορουμένου κατά την περίοδο της ληστείας στην ΕΤΕ, οι οποίοι διαβεβαίωσαν πως ο Σεϊσίδης το επίμαχο πρωινό ήταν κανονικά στην εργασία του μέχρι μετά το μεσημέρι.

Όπως κατέθεσαν οι μάρτυρες ο κατηγορούμενος το πρωί της 16ης Ιανουαρίου 2006 πήγε στην εταιρία αφισοκόλλησης, όπου εργαζόταν, και αφού μετείχε κανονικά στο ημερήσιο πρόγραμμα αποχώρησε από την εργασία του στις 15.30 το απόγευμα.

Ο Συμεών Σεϊσίδης συνελήφθη τον περασμένο Μάιο στο Γκάζι, τραυματισμένος από σφαίρα αστυνομικού, λίγη ώρα μετά από ληστεία σε πολυκατάστημα στον Ταύρο.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR7A6YPXjcFY3Lh2yatO84IEX3MDqL1B9vF_P96XNRShVenORQiKQ&t=1Για την υπόθεση της ληστείας στην Εθνική Τράπεζα έχει καταδικαστεί σε πρόσκαιρη κάθειρξη ο Γιάννης Δημητράκης (γνωστός αναρχικός τον οποίο έκανε μπαούλο στο ξύλο ο Περίανδρος στις φυλακές Αλικαρνασσού όταν τον πέτυχε στο διάδρομο) που είχε συλληφθεί τραυματισμένος μετά από συμπλοκή των ληστών με τους αστυνομικούς στην οδό Πανεπιστημίου.

Η δίκη Σεϊσίδη θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα.