05 Απριλίου 2011

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Από όλους τους πολιτικούς της ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι τον μεγαλύτερο ρόλο τον έπαιξε η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Μια οικογένεια που ήρθε από το πουθενά,έζησε , κυβέρνησε και φεύγοντας θα αφήσουν ένα ρημαδιό πίσω τους.
Και όμως,λατρεύτηκαν από εκατομμύρια Έλληνες. Η λατρεία προς το πρόσωπό τους συγκρίνεται μόνο με την αγάπη που είχαν ένα μέρος των συμπατριωτών μας προς μία άλλη αμφιλεγόμενη προσωπικότητα,τον Ελευθέριο Βενιζέλο.
Τι είχε κάνει ο Βενιζέλος?Με πρόσχημα την ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ οδήγησε την πατρίδα μας στην μεγαλύτερη καταστροφή από την εποχή της ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ.
Δεν μπορώ να φανταστώ πιο θα ήταν το παρελθόν της ΠΑΤΡΊΔΑΣ μας αν δεν βρισκότανε ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ να συμμαζέψει και να νοικοκυρέψει την Ελλάδα.
Είδατε όμως ότι ο ένας αναφέρεται ως ΕΘΝΑΡΧΗΣ και ο άλλος ως ένας στυγνός δικτάτορας που δεν έκανε τίποτα'΄άλλο από το να φιμώσει τον Ελληνικό λαό. Όλο το άλλο έργο του το ΘΑΒΟΥΜΕ.
Ο Γεώργιος Παπανδρέου πείτε μου έσεις ,τουλάχιστον οι παλιότεροι,σαν τι έχει μείνει γνωστός? Σαν ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Ναι και δεν είναι πλάκα αυτό. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ.Που έστειλε εκεί ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
Προσοχή δεν λέω ότι δεν έκανε καλά.ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Φανταστείτε ότι ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι τα ξερονήσια τα άνοιξε η ΔΕΞΙΑ και πολλοί αγράμματοι ότι τα είχε ανοίξει ο ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
Η προπαγάνδα όμως πέρασε και ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ.
Όποιος θυμάται να έχει κάνει κάτι άλλο ευχαρίστως να το γράψει. Τώρα τελευταία κάποιοι αριστεροί ορκίζονται ότι ήταν ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ με σκοπό να περνάει τα σχέδια τους ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ.
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήρθε σε μια εποχή που η ΕΛΛΑΔΑ είχε μπει σε μία ΤΑΞΗ χάρη στο νοικοκύρεμα της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ και στην είσοδο της ΕΛΛΑΔΑΣ στη ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, έργο του ΚΩΝ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,
Έπρεπε να κάνει κάτι λοιπόν για να μπορέσει να σταθεί, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ.
Άρχισε λοιπόν να δίνει χρήμα,που δεν εδικαιούτο,να διορίζει όποιον προσκυνούσε το πράσινο ήλιο και να δημιουργεί ένα ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ που όπως έχει αποδειχθεί ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ.
Έργο τα 9 χρόνια που κυβέρνησε?ΜΗΔΕΝ. Κατόρθωσε όμως να κάνει τους Έλληνες να ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
Πρόκειται για κατόρθωμα, να μπορέσεις το μίσος του ΕΛΛΗΝΑ προς τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ μετά την ΕΠΤΑΕΤΙΑ να το κάνεις ΑΓΑΠΗ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Σιγά-σιγά άρχισαν να βγαίνουν ορισμένα έγγραφα και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα αποδειχθεί το αυτονόητο.
ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Ο άνθρωπος που ήταν 17 χρόνια υπουργός σε όλες τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ,αλλά δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα.
Μας τον φύτεψαν καθαρά οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και οι λοιπές ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ με σκοπό ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
Ευτυχώς η δυστυχώς οι καιροί έχουν αλλάξει και τον έχουμε πάρει χαμπάρι, ΑΛΛΑ.....
Όμως ο κόσμος εκεί.Στηρίζει τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ.Του κόβουν τους μισθούς,τις συντάξεις,τον απολύουν,του ακριβαίνουν τη ζωή,του παίρνουν το σπίτι,του ΠΗΔΑΝΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΕΚΕΙ ΒΡΑΧΟΣ.ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ.ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ.
ΟΠΟΤΕ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.( ίσως δούμε και κάποιο άλλο στέλεχος της οικογένειας τα προσεχή χρόνια.ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.)