29 Απριλίου 2011

Συνεχίζει το ψάξιμο για... συμμάχους ο Ζαγοράκης

http://static.doldigital.net/webstatic/BB30D95379C6F948BA70C65670CED97C.jpgΗ άρνηση του Γιάννη Παπαδόπουλου στην πρόταση του Θοδωρή Ζαγοράκη να αναλάβει και πάλι το οικονομικό κομμάτι της ΠΑΕ, ανάγκασε τον πρόεδρο να στραφεί σε άλλες λύσεις. Η αλήθεια είναι ότι είχε ποντάρει πολλά στην επιστροφή του Παπαδόπουλου, αλλά αφού δεν κατέστη εφικτό, δεν θα μπορούσε και να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζαγοράκης τις τελευταίες ημέρες έκανε κάποιες επαφές και έχει φτάσει σε συμφωνία με οικονομικό διευθυντή. Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει, αλλά δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της Παρασκευής να υπάρξουν ανακοινώσεις σε αυτό το κομμάτι, αφού αυτό είναι που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα.

Το θέμα έχει δρομολογηθεί και αυτόματα σημαίνει ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα είναι σε θέση να γνωρίζει το διαθέσιμο μπάτζετ για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, προκειμένου να προχωρήσει στις κινήσεις που έχει κάνει.

Στην ΠΑΕ έχουν αποφασίσει να υπάρξει μείωση στο μπάτζετ της νέας σεζόν και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, θα είναι γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Και καθώς το θέμα του οικονομικού διευθυντή θα κλείσει, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα έχει μπροστά του τα δεδομένα για να ξέρει πού θα κινηθεί στο μεταγραφικό κομμάτι.

Φήμες για Ραπτόπουλο

Σύμφωνα με μια φημολογία που αναπτύχθηκε την Πέμπτη, ο Ζαγοράκης έχει έρθει σε επαφή και με τον γιο του επιχειρηματία, Γιάννη Ραπτόπουλου, Παναγιώτη, της Express Service, προκειμένου να μπει στο νέο Δ.Σ.

Επιβεβαίωση δεν υπήρξε από κάπου, αλλά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φέρεται να σκέφτεται να έχει κάνει επαφή με τον νεαρό επιχειρηματία, ο οποίος είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και έχει σχέσεις με τον Ζαγοράκη.

Πάντως, από τις προηγούμενες ημέρες έχει γίνει γνωστό το όνομα του οπαδού του ΠΑΟΚ και επιχειρηματία, Σάκη Χατζόπουλου, ο οποίος αναμένεται να μπει στο νέο Δ.Σ. Ο κ. Χατζόπουλος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής την περασμένη Τρίτη και παρακολούθησε την προπόνηση, χωρίς όμως να κάνει κάποια περαιτέρω αναφορά επί του ζητήματος, λέγοντας ότι οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνουν από τον ίδιο τον πρόεδρο. Ετσι, δεν αποκλείεται την Παρασκευή μαζί με τον οικονομικό διευθυντή να υπάρξει κάτι επίσημο και για τον Σάκη Χατζόπουλο.

in.gr