20 Απριλίου 2011

Enemy of the State: O Πινόκιο κάνει τον Πουαρό και ψάχνει τον εχθρό του έθνους που μιλάει για αναδιάρθρωση... καλά τη Βάσω δίπλα του δεν την βλέπει;

http://emergent-culture.com/wp-content/uploads/2009/03/enemy-of-the-state.jpgΥπουργείο Οικονομικών: Ζήτησε την επείγουσα διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών, σχετικά με την σημερινή κίνηση στο Χρηματιστήριο και στην αγορά ομολόγων

Την επείγουσα διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών, οι οποίες σχετίζονται με τη σημερινή κίνηση στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στην αγορά ελληνικών ομολόγων, ζήτησε το υπουργείο Οικονομικών από την Εισαγγελία Αθηνών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, στην Εισαγγελία διαβιβάστηκε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που προέρχεται από διαπραγματευτές διεθνούς επενδυτικής τράπεζας, στο οποίο γίνεται αναφορά σε αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους το Σαββατοκύριακο του Πάσχα.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι "παρόμοιες φημολογίες στερούνται προφανώς κάθε σοβαρότητας και καταντούν γελοίες. Επειδή, όμως, παρόμοια διακίνηση ψευδών ειδήσεων είναι ικανή να δημιουργήσει ανησυχία στο ευρύτερο κοινό, το υπουργείο Οικονομικών θα ζητά εφεξής τον εντοπισμό και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, εξαντλώντας κάθε νόμιμο μέσο".