28 Απριλίου 2011

Πες τα Ευριπίδη: “Nα σταματήσει το αυτομαστίγωμα στη ΝΔ“

Να σταματήσει το «αυτομαστίγωμα» στη ΝΔ ζήτησε ο Γραμματέας Προγράμματος του κόμματος Ευριπίδης Στυλιανίδης, μετά την αναταραχή που ξέσπασε μεταξύ της ηγεσίας και του πρώην υπουργού Γιώργου Αλογοσκούφη, με αφορμή την απογραφή, τις τελευταίες ημέρες.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99, 5», ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης δήλωσε συγκεκριμένα για το ζήτημα: «Είναι λάθος οι πολιτικές δυνάμεις να κοιτούν προς τα πίσω. Αρνούμαι να σχολιάσω το παρελθόν».

Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή δήλωσε ακόμα: «η αυτοκριτική της ΝΔ έχει γίνει. Αρκετά έχουμε αυτομαστιγωθεί. Η ΝΔ θα κριθεί πλέον από τον νέο της λόγο». Πρόσθεσε ακόμα ότι «οι αποφάσεις του παρελθόντος θα κριθούν από τους ιστορικούς».

Πήρε έτσι αποστάσεις και από την ηγεσία του κόμματος, καθώς εναντίον της απογραφής είχαν τοποθετηθεί τις προηγούμενες ημέρες ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γ. Μιχελάκης αλλά και ο στενός συνεργάτης Σαμαρά Χρ. Λαζαρίδης.

Ο κ. Στυλιανίδης κατηγόρησε πάντως την κυβέρνηση ότι πάσχει από «πολιτικό Αλτσχάιμερ» και ότι «έχει επιλεκτική μνήμη» για τις ευθύνες σχετικά με την οικονομική κρίση.

Για το «Ζάππειο 2» που θα παρουσιάσει ο Αντώνης Σαμαράς στις 9 Μαΐου, ο κ. Στυλιανίδης δήλωσε ότι θα περιλαμβάνει προτάσεις για πολιτικές έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και ανέφερε ότι τα μέτρα που θα παρουσιαστούν θα έχουν «πρακτικό» χαρακτήρα.

ΠΗΓΗ http://www.star.gr/politics/89294/

Μπράβο στο Ευριπίδη που τόλμησε να πεί το αυτονόητο. Με το να βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας δεν ρίχνουμε το ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα το βοηθάμε να αποπροσανατολίζει τη κοινή γνώμη εκμεταλλευόμενο τις ασίστ εκολλαπτόμενων στελεχών.

http://citizengr.wordpress.com/2011/04/27/6585/