02 Μαΐου 2011

Η προεκλογική καμπάνια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ενόψει των φοιτητικών εκλογών, στις 18 Μαίου

http://blog.vasilakism.gr/wp-content/uploads/dapndfk.gifΝα εκφράσουν οι φοιτητές τη δυσαρέσκεια τους για την κυβέρνηση και το Μνημόνιο, ζητάει η φοιτητική παράταξη της Ν.Δ., η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ενόψει των φοιτητικών εκλογών της 18ης Μαίου, ενώ θα καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στα Πανεπιστήμια.

Αυτό υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Στράτος Γρομπανόπουλος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που έδωσε μαζί με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Δημήτρη Βαρτζόπουλο.

Το κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας είναι «θα είμαι εκεί» και όπως είπε ο κ. Γρομπανόπουλος, «θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα πως η συμμετοχή της δικής μας γενιάς είναι αυτή που θα βγάλει τη χώρα από τη μιζέρια και θα μας απαλλάξει από την εθνική κατάθλιψη που μας έχουν επιβάλει».

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αξιοποιεί και το Ιντερνετ στο οποίο έχει αναρτήσει αφίσες με τα πρόσωπα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου και του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Επικαλείται δηλώσεις τους και γράφει «καλύτερα να κλείνουν στόματα».

Η φοιτητική παράταξη της Ν.Δ. εξετάζει το ενδεχόμενο να οργανώσει προεκλογική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή πολιτικό στέλεχος.

Ο κ. Βαρζτόπουλος συνεχάρη τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για τη θέση που εξέφρασε σχετικά με το πανεπιστημιακό άσυλο, λέγοντας ότι πρέπει να «αποασυλοποιηθεί» το Πανεπιστήμιο.