09 Μαΐου 2011

Επιμένουν οι εγκεφλικά νεκροί ΠΑΣΟΚοι να μας περνάνε για μαλάκ@@: "Τον Μάρτιο άνοιξαν 370 επιχειρήσεις περισσότερες απ' όσες έβαλαν λουκέτο"!!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6bthyphenhyphenNbNwbNytBrHTE2h83VvIIbnerGhJQ5PMBhK_cX4VvTaiilDstLgH5ldIj6pfp4YnuEv5O4cWR_zGsAvO4P4qFC_GH3JOC_-kuMiZWjGlq66q9JEb-F3jwbY6jpbwLnQM_VDyB26_/s400/%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%9A%CE%95%CE%A4%CE%9F+%CE%A3%CE%A4%CE%91+%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91.jpgΕπιμένει το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ότι και ο Μάρτιος έκλεισε με θετικό πρόσημο 370 εγγραφών νέων επιχειρήσεων που έκαναν έναρξη δραστηριότητας, σε σχέση με όσες έβαλαν λουκέτο!!!

Παρόλο που έχουμε πει (Υπουργός Ρόβλιας... μόνο στα χαρτιά... γιατί εγκεφαλικά είναι ακόμα διακοπές στο εξοχικό στην Πάρο) ότι αυτό που λένε οι ΠΑΣΟΚοι είναι απολύτως παραπλανητικό, αυτοί επιμένουν να συγκρίνουν τα ασύγκριτα εκμεταλλευόμενοι πως όποιοι βάζουν λουκέτο δεν πάνε να διαγραφούν από τα επιμελητήρια γιατί αφενός χρωστάνε συνδρομές και αφετέρου δεν μπορούν να προσκομίζουν χαρτιά, ότι δεν χρωστάνε σε ΙΚΑ, εφορία κ.λπ, που ζητάει το επιμελητήριο για να τους διαγράψει... έτσι φαίνονται εγγεγραμένοι και οι ΠΑΣΟΚοι τους παρουσιάζουν σαν "ενεργούς" παρότι έχουν βάλει προ πολλού λουκέτο...

Επειδή λοιπόν κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν το παραπάνω και επιμένουν να παραπληροφορούν εδώ και μήνες (ο Ρόβλιας την έχει πει αυτή την παπαριά από τον Φεβρουάριο) μήπως μπορούν να μας λύσουν την εξής απλή απορία:

Αφού αυξάνονται οι νέες επιχειρήσεις και απασχολούνται άτομα...
γιατί αυξάνονται ταυτόχρονα και οι άνεργοι;

Και επειδή είναι εγκεφαλικά νεκροί, να τους το θέσουμε και αλλιώς:

Από που προέρχονται όλες οι στρατιές ανέργων
αν δεν προέρχονται από επιχειρήσεις που βάζουν λουκέτο;


Τους γεννάει ο ΟΑΕΔ ή ο Καραμανλής;