02 Μαΐου 2011

Ο Μπάνε στο ΔΣ του ΠΑΟΚ-5 φιλικά γκολ στην Καβάλα

http://www.newsit.gr/files/Image/01-05-2011/resized/MPANE2_new_699_355.jpgΣτη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανήκει από δω και πέρα ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο Σέρβος, που προσέφερε πολλά ως παίκτης και προπονητής και τώρα είναι δημοτικός σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη, επιστρέφει στον «Δικέφαλο του Βορρά» -αποτελώντας επιλογή του προέδρου, για να ενταχθεί στο νέο ΔΣ που θα ανακοινωθεί αύριο!

Εκτός του "τίγρη", στο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ θα προστεθεί ο γιος του ιδιοκτήτη της Express Service και συγγραφέας, Πάνος Ραπτόπουλος και ο επιχειρηματίας, Σάκης Χατζόπουλος, πλαισιώνοντας τους Θοδωρή Ζαγοράκη, Σπύρο Μιλιωρίδη, Παναγιώτη Ποικιλίδη, Γιώργο Φαρλαλή και Γιώργο Μιχαηλίδη.

Στα του σημερινού φιλικού, ο «δικέφαλος του Βορρά» φιλοδώρησε την Καβάλα με πέντε γκολ (Αθανασιάδης, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Βιερίνια, Ελ Ζαρ), στην πρόβα πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ. Από την αναμέτρηση αποχώρησε τραυματίας ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Από σοβαρό τροχαίο γλύτωσε ο "Κουτσια"

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είχε σοβαρό τροχαίο το βράδυ της Πρωτομαγιάς, από το οποίο, ευτυχώς γλίτωσε χωρίς τραυματισμό. Στο σημείο -για να του συμπαρασταθεί- βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος τυχαίνει να μένει κοντά στο σημείο που έλαβε χώρα το ατυχές συμβάν.