23 Μαΐου 2011

Καλώς τον φωστήρα Τραγάκη: Κυβέρνηση από τα δυο μεγάλα κόμματα και με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων μετά τις επόμενες εκλογές

Κυβέρνηση από τα δυο μεγάλα κόμματα και με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων μετά τις επόμενες εκλογές, προβλέπει ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Τραγάκης, αφού επισήμανε πως η ΝΔ θα βγει πρώτο κόμμα μετά και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, τόνισε: "Κανένα κόμμα δεν θα σχηματίσει κυβέρνηση με τον εκλογικό νόμο Παυλόπουλου και το +10 του πρώτου κόμματος και με την προϋπόθεση που δημοσκοπικά φαίνεται ότι η Βουλή θα είναι η εξακομματική ή εφτακομματική, αντιλαμβάνεστε ότι κανένα κόμμα δεν θα κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Άρα πιστεύω ότι θα οδηγηθούμε σε νέα κυβέρνηση, η οποία θα προέρχεται από τα δυο μεγάλα κόμματα και από προσωπικότητες εκτός πολιτικής".

Τέλος, εκτίμησε ότι η «επόμενη κυβέρνηση θα είναι ΝΔ. Εμάς στόχος και σκοπός μας είναι η αυτοδυναμία. Εάν δεν την πετύχουμε, επειδή στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, έχω την αίσθηση ότι θα υπάρξει κάποιου είδους κυβέρνηση, ας την πούμε εθνικής σωτηρίας».