05 Μαΐου 2011

Εναντίον ενδεχόμενης διακοπής ο ΠΑΟΚ, πίστωση χρόνου θέλουν οι Αραβες

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τη σύζυγό του, Ιωάννα Λίλη κατά τη διάρκεια του γεύματοςΘέση για στο θέμα της ενδεχόμενης διακοπή του πρωταθλήματος της Superleague εξαιτίας επεισοδίων πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες τον Δικέφαλο παρουσιάζονται αντίθετοι με αυτήν την προοπτική και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μιλούν για «απόπειρα εντυπωσιασμού και συγκάλυψης».

Αναλυτική η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής

«Mε αφορμή το θόρυβο που ξέσπασε τις τελευταίες ώρες γιά το θέμα των play off, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει ότι αντιλαμβάνεται όλα τα σενάρια ως απόπειρα εντυπωσιασμού και συγκάλυψης της αδυναμίας των ιθυνόντων να ανταποκριθούν στο ρόλο τους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που σημειωτέον έχει πέσει πολλές φορές κατά το παρελθόν θύμα αυτής της αδυναμίας (που σε ορισμένες περιπτώσεις έχει ξεπεράσει τα όρια), δεν πρόκειται να δεχτεί παρόμοια παιγνίδια στις πλάτες της ομάδας γιά οποιοδήποτε λόγο και αφορμή.

Αντιλαμβανόμαστε οτι η κατάσταση που τείνει να δημιουργηθεί, εκτός από παιγνίδι εντυπώσεων, εξυπηρετεί αφάνταστα και ομάδες που παραδοσιακά στηρίζονται σε δεκανίκια και βρήκαν ευκαιρία να πετύχουν τους στόχους τους στα χαρτιά.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά το αυτονόητο, να εξελιχθούν όλα δηλαδή όπως ακριβώς προβλέπει ο αρχικός σχεδιασμός και η βαθμολογική θέση κάθε ομάδας στο πρωτάθλημα, να κριθεί εντός των αγωνιστικών χώρων.

Οσο γιά τις στοχοποιημένες διαρροές γιά επαφές οργανωμένων οπαδών με αναρχικά στοιχεία γιά τη δημιουργία επεισοδίων σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις, δηλώνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόσμο της ομάδας μας και προκαλούμε όποιον βολεύεται από τη διασπορά παρόμοιων ανυπόστατων σεναρίων, να παραβρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας γιά να το διαπιστώσει.

Τέλος, δηλώνουμε πως αναγνωρίζουμε και χαιρετίζουμε την ευαισθησία όλων σε θέματα βίας. Θεωρούμε ωστόσο άκαιρη τη χρονική συγκυρία που δημιουργείται η εν λόγω περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί διακοπής του πρωταθλήματος εξ΄αιτίας επεισοδίων και το μόνο που επιτυγχάνει είναι να προκαλεί υπόνοιες. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Θ. Ζαγοράκης αντιλαμβανόμενος την αναγκαιότητα λήψης γενναίων αποφάσεων θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο την εξάλειψη παρόμοιων φαινομένων, που δυστυχώς επαναλαμβάνονται ολοένα και πιό συχνά.

Επιθυμία όλων είναι να παρακολουθούμε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, καθαρό, χωρίς πάσης φύσεως ακρότητες, κάτι το οποίο όμως δεν επιτυγχάνεται με βιαστικές αποφάσεις που εκτός των άλλων συντηρούν το κλίμα αναξιοπιστίας που δυστυχώς υποκινεί τη βία σε μεγάλο βαθμό».

Ζήτησε πίστωση χρόνου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τέταρτο επιχειρηματικό φόρουμ του ΠΑΟΚ, το οποίο διοργανώθηκε για να βραβεύσει τους χορηγούς της ομάδας. Σε αυτό έδωσε «παρών» και ο Οντέι Αλ Σαμαρί, ο οποίος εκπροσωπούσε τον αραβικό όμιλο που ενδιαφερόταν κατά το παρελθόν να επενδύσει στην ΠΑΕ.

Στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ο Αλ Σαμαρί κάθησε δίπλα στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τη σύζυγό του, Ιωάννα Λίλη. Ο Αραβας επιχειρηματίας απέφυγε να φωτογραφηθεί, αλλά προέβη σε δηλώσεις, γνωστοποιώντας τις προθέσεις του ομίλου που εκπροσωπεί, για τη συμμετοχή του στα διοικητικά του Δικεφάλου.

Με δηλώσεις του στο PAOK24, τόνισε: «Ο κόσμος πρέπει να κάνει λίγη ακόμη υπομονή. Δεν αφήσαμε το πρότζεκτ για τον ΠΑΟΚ. Δε θέλω να πω περισσότερα, θα μιλήσουμε στον κόσμο όταν έχουμε κάτι ουσιαστικό να τους πούμε. Εχουμε όραμα για τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι βρίσκεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου σε εξέλιξη και τα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν. Χρειάζεται, όμως, χρόνος».

Εφτασαν 16.000 τα μίνι διαρκείας

Η Τετάρτη (04/05) ήταν μια «γεμάτη» ημέρα για τον ΠΑΟΚ, καθώς ήταν και η τελευταία της πώλησης των μίνι διαρκείας για τους αγώνες των πλέι οφ στην Τούμπα. Ο κόσμος του Δικεφάλου ανταποκρίθηκε για ακόμη μια ημέρα πολύ... ζεστά, με τον αριθμό των εισιτηρίων που πουλήθηκαν να φτάνει τα 16.000. Δηλαδή, πουλήθηκαν επιπλέον 5.000 εισιτήρια, σε σχέση με τα 11.000 που είχαν διατεθεί μέχρι την Τρίτη (03/05).

Επίσης ανακοινώθηκε η δημιουργία Web TV από τον ΠΑΟΚ.