18 Μαΐου 2011

Πανελλήνιες εξετάσεις. "Απαιτητικά" τα θέματα της Βιολογίας. Εύκολα και κατανοητά σε Ιστορία, Χημεία και Αρχές Οργάνωσης-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Χημείας, της Βιολογίας και των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (όλα κατεύθυνσης) συνεχίστηκαν σήμερα οι πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι συνάντησαν δυσκολίες μόνο στη Βιολογία (ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ). Όπως είπαν πολλοί απ΄αυτούς, τα θέματα ήταν πολλά, δεν μπορούσαν να διαχειριστούν το χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους και οπωσδήποτε ήταν τα δυσκολότερα των τελευταίων χρόνων.

Οι καθηγητές χαρακτηρίζουν τα θέματα "απαιτητικά", ενώ σημειώνουν ότι φέτος η εξεταστική επιτροπή φαίνεται να επιλέγει δυσκολότερα θέματα και εκτιμούν πως στόχος αυτής της επιλογής είναι η πτώση των βάσεων.

Κατά τα άλλα, στην Ιστορία οι περισσότεροι βρήκαν τα θέματα εύκολα και κατανοητά (ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ), το ίδιο και στη Χημεία, ενώ ορισμένες ασάφειες στη διατύπωση θεμάτων, διαπίστωσαν κάποιοι υποψήφιοι στο μάθημα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ), που από πολλούς θεωρείται δύσκολο μάθημα.

Τη σκυτάλη των εξετάσεων θα ξαναπάρουν οι ίδιοι υποψήφιοι μεθαύριο, με Αρχαία Ελληνικά (Θεωρητικής κατεύθυνσης) και Φυσική (Θετικής-Τεχνολογικής).