16 Μαΐου 2011

Παραμένει φυλακισμένος ο Στρος Καν-Δηλώνει άλλοθι ότι έτρωγε με την κόρη του...

Απορρίφθηκε το αίτημα των συνηγόρων του να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 1 εκ δολ και έτσι ο Στρος Καν θα συνεχίσει προφυλακισμένος μέχρι την έκδοση απόφασης του δικαστηρίου. O Στρος Καν θα υποβληθεί και σε εξετάσεις DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρει επάνω του DNΑ της έγχρωμης που πήγε να βιάσει. Ο εισαγγελέας και το δικαστήριο τον θεώρησαν ύποπτο φυγής και έτσι δεν δέχθηκαν την αποφυλάκισή του με εγγύηση.

Εν τω μεταξύ αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ραδιοφωνικού σταθμού ότι έχει άλλοθι για την ώρα που φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει την έγχρωμη... ο Στρος Καν πήγε στη Νεά Υόρκη για να επισκεφθεί την κόρη του και πλήρωσε το λογαριασμό του ξενοδοχείου του στις 12:28 και στη συνέχεια πήγε με την κόρη του για φαί και την ώρα της πράξης δεν ήταν καν στο ξενοδοχείο.

http://www.tagesschau.de/multimedia/bilder/strausskahn162_v-banner3x1.jpgΤην Παρασκευή θα γίνει το επόμενο δικαστήριο, κεκλεισμένων των θυρών και 16μελής επιτροπή ενόρκων θα ακούσει τα στοιχεία των εισαγγελέων και θα αποφασίσει αν θα πάνε σε δίκη και αν θα συνεχίσει προφυλακισμένος.