28 Μαΐου 2011

Ενω το κρατος βουλιάζει οι εργατοπατέρες του ΟΠΑΠ το χαβα τους, Στο μελι μεχρι το κεφαλι...

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ (δείτε τη στο τέλος) ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΟΙ ΜΑΓΓΑΝΟΣΠΑΝΙΔΟΠΑΥΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ INTRALOT) ΤΥΧΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ .

Αφου εαν γίνει δεκτή (που θα γίνει) η σχετική εισήγηση μειώνεται η αξια του διαγωνισμου κατα 80% και πλεον και δεν εχει κανενα ενδιαφέρον για τις εκτός ιντραλοτ συμμετέχουσες εταιρίες.

Βλεπετε οτι στην λιτοτητα συμμετέχουν ολοι εκτος απο αυτους που εχουν κατα μέσο ορο 100.000 το χρονο. Αν δειτε το ισολογισμο θα τριβετε τα ματια σας με το ποσο παιρνουν οι μονιμοι υπαλληλοι στον ΟΠΑΠ, Για τα πάνω απο το τραπεζι λέμε. Τα αλλα τα βλεπετε. Αλλα εισαγγελέας πουθενα...

Μπράβο ρε Μάγκες τα κορόιδα κάνουν απεργίες στο ΟΠΑ και εσείς κάθεστε και μετράτε πόσο βαθύ είναι το δοχείο με το μέλι.(για να το πουμε sic)

Αλήθεια ρε Νικολάκη ο φουκαράς ο τυρέμπορας τι σου εφταιξε και του εκοψες το Μπόνους. Οταν έφερνε το τυρί από το Πύργο ήταν καλα?

Ενω στο Αλβανό που σου έχτισε το μαντρότοιχο έδωσες και παχυλό παχυλό.. Εκεί βρήκες να ασκήσεις το διευθυντηλικι σου; Ξερεις το Αλβανο που προσλαβατε ενω υπάρχουν χιλιάδες Ελληνοπουλα ανεργα. και μαθαμε οτι του δινετε 4000, 5000 καπου εκει, Ετσι δεν ειναι. 2 φορες παραπανω απο οσα παιρνει ο γιατρος του ΕΣΥ που σου σωζει τη ζωή. Ωραιοι ειστε. Δεν υπηρχαν Ελληνοπουλα που να χρειαζονται δουλεια;; θα πρεπετε να ντρεπεσαι

άντε βρε ασχολήσου με τα γιδια σου, Γιδοβοσκέ ε γιδοβοσκέ

Αλλά και για την Εργατομαμη της οποίας ο ο αδελφός τοσκασε για το εξωτερικό μετα την υπεξαίρεση που έκανε ενω αυτή δήθεν προστάτευε τα συμφέροντα των εργαζομένων θα εχετε νεα.

Όσο για σένα γερο Σωτηράκη, έχω πολλά ράμματα για τη Γούνα σου, ετοιμάσου

Πάρτε λοιπόν την εισήγηση να μάθει και ο ελληνικός λαός πως δουλεύει η μασσονία.

Νίκος
ΟΠΑΠ: Eισήγηση Επιτροπής Διαγωνισμού υπέρ Κόκκαλη-ΙΝΤΡΑΛΟΤ