12 Μαΐου 2011

Διαψεύδει και επίσημα ο Μεϊμαράκης την καταγγελία του ΛΑΟΣ περί άσεμνης χειρονομίας του προς τον Καρατζαφέρη

http://www.meimarakis.gr/media/articles/777.jpg«Ανάξια διάψευσης και προβοκατόρικα» χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός Άμυνας και βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης τα όσα δήλωσε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σχετικά με την άσεμνη χειρονομία που φέρεται να έχει κάνει προς αυτόν ο πρώην υπουργός της ΝΔ.

Ο κ. Μεϊμαράκης σε δήλωσή του ανέφερε ότι οι δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη αποτελούν «προσβολή στον πολίτη» στη σημερινή συγκυρία, και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για «έκδηλο πανικό» από «τη μεγάλη λαϊκή απήχηση που έχει το “Ζάππειο II” και ο Αντώνης Σαμαράς, και γι’ αυτό έσπευσε πρωί - πρωί να με οδηγήσει σε κοκορομαχία, ώστε να αποπροσανατολιστούμε: Ο ρόλος του πλέον έχει αποκαλυφθεί».

«Με σεβασμό στους πολίτες που δοκιμάζονται» δεν θα τον ακολουθήσει «στο χυδαίο δρόμο που έχει διαλέξει», κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί ο ΛΑΟΣ κατήγγειλε τον πρώην υπουργό της ΝΔ και πρόεδρο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι αντέδρασε με άσεμνη χειρονομία όταν συνάντησε τυχαία τον πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Καρατζαφέρη, έξω από τα γραφεία του ΛΑΟΣ στη Βουλή.

Μάλιστα ο κ. Καρατζαφέρης, όπως είπαν συνεργάτες του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενημέρωσε αμέσως μετά τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο. Για το θέμα αυτό ο ΛΑΟΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Μεϊμαράκη, ζητώντας εμμέσως από τον κ. Σαμαρά να λάβει μέτρα κατά του βουλευτή του.