03 Μαΐου 2011

Απάντηση Μιχελάκη στις παπαριές Πεταλωτή που ανακάλυψε την Αμερική

http://www.kerdos.gr/Images/%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%83_.jpg«Επισημαίνουμε στο νέο “Κλουζώ” κ. Πεταλωτή ότι είναι άνθρακες ο “θησαυρός” που ξανά ανακάλυψε από ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τον Μάιο του 2009 [πριν λίγο ο Πεταλωτής σε ανακοίνωσή του κατηγόρησε τον Σαμαρά ότι σε ομιλία του τον Απρίλιο του 2009 έλεγε ότι το έλλειμμα ήταν 4,5%... δηλ. όσο έδειχναν όλα τα στοιχεία τον Απρίλιο του 2009].

Επαναλαμβάνουμε ότι ο κ. Σαμαράς τον Μάιο του 2009 ήταν υπουργός Πολιτισμού της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που εργαζόταν για τα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης και χρησιμοποίησε στην ομιλία του τα τότε δημοσιοποιημένα, επίσημα στοιχεία για τους οικονομικούς δείκτες.

Αντίθετα, καλό θα είναι για τον κ. Πεταλωτή να διανείμει αύριο στην Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τα βίντεο με τη βίβλο του ψεύδους από δηλώσεις του κ. Παπανδρέου, του κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και του ιδίου του κυβερνητικού εκπροσώπου, όπου διαβεβαίωναν ότι “δεν θα μπούμε στο ΔΝΤ, ότι δεν θα ληφθούν νέα σκληρά μέτρα, ότι λεφτά υπάρχουν” κλπ.

Αν έχει το θάρρος ας το επιχειρήσει…»