31 Μαΐου 2011

Αλέκος Κόκκαλης: Η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη, φιλοδοξούμε να είναι οδοιπορικό ουσίας στον λαό του νησιού. .

Ο Αλέκος Κόκκαλης υπεύθυνος των περιοδειών του πρόεδρου της ΝΔ, αναπληρωτής γραμματέα οργανωτικού, υπεύθυνος για την κινητοποίηση της ΝΔ & για τις κοινωνικές οργανώσεις και κινήματα δήλωσε σήμερα από το Ηράκλειο..


Βρισκόμαστε στην Κρήτη μαζί με το Γιώργο Λουλουδάκη, υπεύθυνο Αιγαίου και Κρήτης της Ν.Δ. με σκοπό, αφενός να συνδιαμορφώσουμε και να οργανώσουμε με τα τοπικά στελέχη το πρόγραμμα του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη και αφετέρου να έρθουμε σε επαφή με στελέχη και φίλους της παράταξης , σε συνέχεια της προ δυο ημερών επίσκεψης του γραμματέα της Π.Ε. Ανδρέα Λυκουρέντζου και του γραμματέα οργανωτικού M. Αγγελάκα .

Η επίσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα του προέδρου της Ν.Δ. φιλοδοξούμε να μην είναι μια τυπική περιοδεία, αλλά ένα οδοιπορικό ουσίας στον κόσμο ,με σκοπό από την μια να γίνει το κόμμα κοινωνός των προβλημάτων του νησιού και των ανθρώπων του και από την άλλη να γνωρίσει ο κόσμος τις προτάσεις ΕΛΠΙΔΑΣ της Ν.Δ. για να βγούμε από την κρίση. Με την ευκαιρία αυτή καλούμε τα στελέχη , τους φίλους της παράταξης άλλα και όλο τον κόσμο που αγωνιά για το μέλλον της πατρίδας , την Τετάρτη στις 7 μ.μ στο κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά , όπου θα παρουσιάσει τις οικονομικές προτάσεις μας , όπως διαπιστώθηκαν στο Ζάππειο Ι , ΙΙ και μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση , σε αντίθεση με την αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης , που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το αυτονόητο .....Η λύση είναι η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, έστω και τώρα ,με υιοθέτηση των προτάσεων της Ν.Δ. Λύση στην κρίση υπάρχει .

Επίσης για το θέμα του ΟΦΗ ο Αλέκος Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μια ιστορική ομάδα με τεράστια προσφορά στον αθλητισμό , έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση. Ευχόμαστε στην ομάδα και στους φιλάθλους της το καλύτερο.

Η κυβέρνηση και το υφυπουργείο αθλητισμού πρέπει να δει το θέμα με πνεύμα φίλαθλο , ισονομίας και δικαιοσύνης . Η κίνηση των διαδικασιών είναι στα χέρια της .

http://irakliotikosteki.blogspot.com