26 Μαΐου 2011

Η μαλακία βάρεσε κόκκινο!! Λογικό! Στην Ελλάδα είμαστε...

Ο ηλίθιος κράτησε και πρακτικά από τους αγανακτισμένους!!! Ακομμάτιστα εννοείται ;). Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από το προοίμιο του σχεδίου Συντάγματος που προωθούν οι ηλίθιοι ή κατά το κοινώς λεγόμενο, το απαύγασμα της μαλακίας τους:

- Αυτή την στιγμή, οι λέξεις στην Ελλάδα, έχουν χάσει το νόημά τους. Λέμε Ελλάς και εννοούν ΕΛ. ΑΣ, λέμε λαός και εννοούν ΛΑΟΣ, το κόμμα του Καρατζαφέρη [Ακομμάτιστα]. Να δώσουμε ώθηση, να βρούμε την δύναμη, οι λέξεις να ξαναβρούν το νόημά τους.

- Να καταρρεύσει το πλουτοκρατικό σύστημα της πολιτικής, να το ανατρέψουμε με επαναστατικές κινήσεις [Ακομμάτιστη εξωκοινοβουλευτική αριστερά].

- Υπάρχουν εκδότες όπως ο Κουρής που χρωστάνε παντού, και τρομοκρατούν και εκβιάζουν τους εργαζόμενους. [Ενώ ο Αλαφούζος πχ. είναι σωστός ;)]

- Να συνεχίσουμε με συνέπεια τις εξεγέρσεις του αραβικού κόσμου. Να αρθούμε πάνω από πατρίδες και έθνη [Ακομμάτιστη εξωκοινοβουλευτική αριστερά].

- Προχθές οι ακροδεξιοί χτυπούσαν και μαχαίρωναν τους μετανάστες, τους μετανάστες από τις χώρες που πρωτοστάτησαν και δίδαξαν ό,τι εξεργεσιακό συμβαίνει τους τελευταίους μήνες, στον κόσμο [Αυτό κι αν είναι ακομμάτιστο αίτημα...].

- Μετά το «Βέλος», και το Πολυτεχνείο, είναι η πρώτη ενέργεια άμεσης Δημοκρατίας και ηθικής ανάτασης στην Ελλάδα [Το απαύγασμα της ακομμάτιστης μαλακίας].