10 Ιουνίου 2011

Ρέππας: Ή άσχετος ή Ψεύτης...Ενώ χθες η ΕΛΣΤΑΤ έιπε ότι τελικά η ανάπτυξη ήταν 0,2% αυτός χρησιμοποιεί ακόμα την πρόβλεψη που μίλαγε 0,8%!!!

http://static.fsport.gr/images/reppas%20101110.jpg«ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΠΑΣ [στη φώτο τον βλέπετε να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια με την πείνα που τραβάνε οι συνταξιούχοι]: Μπλα μπλα το μεσοπρόθεσμο το είχε ανάγκη η χώρα μπλα μπλα μπλα κάνουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές που θα μας δώσουν αξιοπιστία μπλα μπλα απαιτείται μια σειρά μεταρρυθμίσεων...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι, Υπουργέ, αλλά μόνο φόρους βλέπουμε για την ώρα να μπαίνουν. Συρρικνώνεται η αγορά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΠΑΣ: Γνωρίζετε ότι σε σχέση με το μεγάλο ποσοστό ύφεσης του προηγούμενου χρόνου, το πρώτο τρίμηνο του 2011 είχαμε για πρώτη φορά μετά από 9 τρίμηνα, θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, ύψους 0,8%. Αυτό είναι μια πολύ αισιόδοξη εξέλιξη που κάτι σημαίνει. Έχουμε πολύ σημαντική αύξηση των εξαγωγών [για τις εξαγωγές τα έχουμε χιλιοπει και συνεχίζουν να λένε παπαριές]. Έχουμε και καλά νέα μέσα σε αυτήν την οικονομική κρίση. Κατά τα άλλα η επιβολή φόρων είναι μια πολιτική η οποία ασφαλώς δυσαρεστεί τους πολίτες.»

Υπουργός και ή να μην ξέρει τι του γίνεται ή να μας λέει ψέμματα κατάμουτρα επειδή δεν είμαστε εκεί να τον γιαουρτώσουμε:

Χθες η ΕΛΣΤΑΤ έβγαλε δελτίο Τύπου και λέει ότι αντί της προβλεπόμενης αύξησης του ΑΕΠ-ανάπτυξης 0,8% (σε σχέση με το περασμένο τρίμηνο όπου είχαμε πλήρη κατάρρευση) αυτή ήταν τελικά πολύ μικρότερη και συγκεκριμένα 0,2%!!!

Η ΕΛΣΤΑΤ δηλ. έχει πει από χθες ότι τελικά η ανάπτυξη ήταν 0,2% και ο άσχετος-ψεύτης Ρέππας χρησιμοποιεί ακόμα την πρόβλεψη που μίλαγε 0,8%!!!

Έλεος να μας κυβερνάνε τέτοιοι τσαρλατάνοι!!!!
Ηλίθιοι είστε και φαίνεστε
ρε που θα περνάτε εμάς για ηλίθιους