14 Ιουνίου 2011

Μ. Μαθιοπούλου: Κλεμμένο το 1/3 του "διδακτορικού" της!!!... ως τώρα γιατί έπεται και συνέχεια...

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110612101551/vroniplag/de/images/thumb/4/4c/Pflueger_278ff.jpg/164px-Pflueger_278ff.jpgΑφού είδαμε προηγουμένως τι βίος και πολιτεία έχει πίσω της η ΠΑΣΟΚα Μ. Μαθιοπούλου ας δούμε τώρα και τι έχουν βρει μέχρι τώρα τα γατόνια που έχουν στήσει ανάλογο του wikipedia δίκτυο και με τη βοήθεια εθελοντών ψάχνουν για αντιγραφή σε διδακτορικά (Δίπλα βλέπετε ένα δείγμα όπου η κυρία έχει κλέψει ότι είναι με κόκκινο από βιβλίο του μετέπειτα συζύγου της ΥΠΕΞ Πφλύγκερ... έχει κλέψει αυτούσιες 2, συνεχόμενες σελίδες!!!). Το διδακτορικό της ΠΑΣΟΚας έχει τίτλο "Αμερική: Το πείραμα της προόδου" και η κυρία πλασάρεται σαν ειδική στις σχέσεις Ευρώπης-ΗΠΑ όπου είναι και καθηγήτρια σε ανάλογο τομέα στο Παν/μιο του Πότσνταμ!!

Δείτε λοιπόν τι είχαν βρει μέχρι χθες το βράδυ όπως φαίνεται σχηματοποιημένο στην κάτω εικόνα (η πάνω εικόνα είναι οι λίγες σελίδες που είχαν βρεθεί με αντιγραφή στις 30.04... επειδή η κυρία δεν είναι τρανταχτό όνομα υπάρχει μια βραδυπορία στο ξεβράκωμα της αντιγραφής)... θυμίζουμε ότι το κόκκινο αντιστοιχεί σε σελίδες με πάνω από το 75% του περιεχομένου τους να είναι αντιγραμμένο χωρίς να αναφέρεται ξεκάθαρα η πηγή, το καφέ σε 50-75% και το μαύρο σε κάτω από 50%:

Μέχρι χθες λοιπόν είχε αποδειχθεί ότι στο διδακτορικό της ΠΑΣΟΚας Μ. Μαθιοπούλου, το 1/3 των σελίδων ήταν εν μέρει ή εξ ολοκλήρου λογοκλοπή... δηλ. αντιγραφή από άλλες εργασίες χωρίς να αναφέρεται ρητά η πηγή

Mm plag graphic 1991.png

Mm plag graphic.png