24 Ιουνίου 2011

Ο Μπεγλίτης θεωρεί ότι ο στρατιώτης, είναι σημαντικός ενώ το όπλο του ασήμαντο;

http://www.tvxs.gr/sites/default/files/images/story/beglitisdxj.jpgΚατά τη συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση ο Μπεγλίτης σαν νέος υπουργός Άμυνας επιτέθηκε και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι υποθάλπει κινήσεις αποστράτων εναντίον της Κυβέρνησης. Πριν λίγες μέρες όμως στις 25 Μαίου ο ίδιος ο Μπεγλίτης κατηγορούσε πάλι τη ΝΔ επειδή είχε υποστηρίξει τους συνδικαλιστές της ΕΑΣ (Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων) οι οποίοι όπως καμάρωνε άνηκαν στην ΠΑΣΚΕ!!!

Προφανώς ο Υπ. Άμυνας θεωρεί ότι ο στρατιώτης, είναι σημαντικός ενώ το όπλο του ασήμαντο... αλλιώς δεν θα κατηγορούσε τη ΝΔ για τους αποστράτους τη στιγμή που πριν ένα μήνα είχε παραδεχθεί την ύπαρξη του κόμματός του στην εθνική παραγωγή αμυντικού εξοπλισμού!!!

Διαβάστε τι είχε πει ο Μπεγλίτης στις 25 Μαΐου:
«Δυστυχώς, ορισμένες τέτοιες αντιλήψεις εκφράστηκαν και εδώ –και στην επιτροπή και στην Ολομέλεια- και μάλιστα χθες από τον εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας κ. Τζίμα, ο οποίος έσπευσε να κάνει δικές του τις απόψεις κάποιων συνδικαλιστικών φορέων στο χώρο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, βγάζοντας και μια ανακοίνωση υπερασπιζόμενος τις απόψεις των σωματείων εργαζομένων. Θα ήθελα να του πω όμως –και να το πω και στην Ολομέλεια- ότι βιάστηκε.
...
Θα ήθελα να του πω ότι κάλυψε αυτά τα σωματεία εργαζομένων, τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία εκφράζονται από συνδικαλιστικές παρατάξεις, που δεν ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία. Πιο συγκεκριμένα, είναι σωματεία εργαζομένων που εκφράζονται από την ΠΑΣΚΕ, τη συνδικαλιστική παράταξη του κόμματός μας.»