21 Ιουνίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHn1WyqzRr4Uo2-PhEAQEjMJ9OkBlAydiPH3JF7uouyZIROBXyTJmOfBos1cB7CXtPhlBhpMo3mrY1Ri0ZHAP_37EHhB1L5GXnNcBf3RgNj1ACg4zRsLDEJ8hxEhh1yO5Bz1TxjUUGWKY/s1600/jpg_303.txt.jpgΕπιχείρησαν τελείως πραξικοπηματικά να του κάνουν σωματικό έλεγχο, βάζοντας μάλιστα μία νεαρή αστυνομικό ως “προπέτασμα”. Όπως ήταν φυσικό ο βουλευτής αντέδρασε αφού το προβοκατόρικο στήσιμο ήταν φανερό, την ίδια στιγμή που πέρναγαν μέσα όλοι οι βουλευτές ανενόχλητοι!

Αμέσως ο βουλευτής απαίτησε την παρουσία του φρούραρχου αλλά και των δημοσιογράφων ώστε να είναι όλοι αυτόπτες μάρτυρες στο γεγονός.

Όντως, ο φρούραρχος δεσμεύτηκε να διενεργήσει έρευνα ενώπιον όλων. Ο βουλευτής αποχώρησε, η βρωμιά όμως δεν άργησε να αναδυθεί.

Άθλια παπαγαλάκια άρχισαν να διαδίδουν ότι ο βουλευτής …οπλοφορούσε!!! Μιλάμε για την απόλυτη αθλιότητα παρότι ο ίδιος ο Καμμένος κάλεσε όλους τους δημοσιογράφους για να είναι παρόντες.

Επειδή το επεισόδιο ήταν φανερά στημένο και προβοκατόρικο, δεν πρέπει να αφήσει τους συκοφάντες ατιμωρητους. Την σκοπιμότητα βέβαια την αντιλαμβάνεστε όλοι…