05 Ιουνίου 2011

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ" ΠΑΣΟΚΟ.

Πλήθος ανθρώπων συνυπάρχει (;) στο Σύνταγμα εδώ και αρκετές μέρες:Ανάμεσα τους ακροδεξιοί, δεξιοί, απολιτίκ, αριστεροί, ακροαριστεροί και φυσικά, ΠΑΣΟΚΟΙ!

Ίσως κάποιοι αναρωτηθούν: Μα καλά,τι δουλειά έχουν αυτοί σε μια κατεξοχήν αντικυβερνητική διαδήλωση;

Την απάντηση τη δίνουν μόνοι τους:"Ψηφίσαμε Πασοκ,αλλά αγανακτήσαμε κι εμείς"!

Είναι όμως έτσι;Όπως θα αποδείξουμε για τη συντριπτική πλειοψηφία (οι εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα),ΟΧΙ!Και να γιατί:

-Ο Πασόκος που...αγανάκτησε,δεν ψηφίζει απλά ένα κόμμα:Έχει τη νοοτροπία του ποτισμένη με την αρρώστεια που λέγεται "σοσιαλισμός".

-Καταρχήν,για να κατέβει στο δρόμο θα πρέπει να του το πουν απαραιτήτως τα Μμε.Πιστός τηλεθεατής του Μέγκα,έχει ινδάλματα τους Λάκη-Κανάκη και λοιπούς "δημόσιους κατηγόρους".

-Έπειτα,θα φωνάξει μόνο αν θίγεται,ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ,η τσέπη του.Αν όχι,κάθεται σπίτι του.

-Η μέση ηλικία τους είναι πάνω από 40,ίσως και πάνω από 50.ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.

-Κατά 99% έχουν βολέψει στο Δημόσιο όλη την οικογένεια,ενώ σίγουρα έχουν στενές σχέσεις με τον "Βουλευτή ΤΟΥΣ",όπως λένε εκείνον που τους κάνει τα ρουσφέτια.

-Αν είναι νέος,το παίζει θύμα τώρα,ενώ μέχρι πρότινος κορόιδευε όσους συνομηλίκους του πήγαιναν "με τον σταυρό στο χέρι".

-Πρόκειται για μιμητικά όντα,που μεταλάσσονται συνεχώς ως άλλοι χαμαιλέοντες,ανάλογα με το περιβάλλον που βρίσκονται:Για παράδειγμα,ανάμεσα σε ακροδεξιούς,εκτοξεύουν ακόμα και εθνικιστικές κορώνες,ενώ φυσικά κουνάνε ελληνική σημαία.Ανάμεσα σε αναρχοκομμουνιστές,κυκλοφορούν με μπλουζάκι του Τσε,καπνίζουν χασίς και βρίζουν τους "φασίστες".

-Δεν έχουν καμία ιδεολογία.Αν τους ρωτήσεις γιατί ψήφισαν Πασοκ,κατά 101% θα σου αναφέρουν έναν υλικό λόγο (π.χ. μου έδωσε σύνταξη,δουλειά κλπ).

-Βρίζουν τον Γιωργάκη,αλλά εκθειάζουν τον πατέρα του (όταν ακούσετε κάτι τέτοιο,πρόκεται όχι απλώς για Πασόκο,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ).

-Μουτζώνουν διαρκώς τη Βουλή,ζητάνε κρεμάλες,αλλά την επομένη κυνηγάνε το ρουσφέτι.

-Στις διαδηλώσεις κατεβαίνουν με αξεσουάρ και ρούχα πανάκριβα,ενώ είναι οι πρώτοι που αδειάζουν καντίνες,περίπτερα κλπ.

-Ταυτόχρονα,ενισχύουν με τον οβολό τους το παρεμπόριο.Αν τους μιλήσεις για λαθρομετανάστευση,κατά 1000% η απάντησή που θα σου δώσουν θα περιέχει μέσα τη μαγική φράση "ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ".
-Βρίζουν τον Πάγκαλο,επειδή ξέρουν πως όταν είπε το περίφημο "μαζί τα φάγαμε",εννοούσε ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και όχι όλους τους Έλληνες.

-Χτυπάνε φανατικά κατσαρόλες που δεν χρησιμοποιούν ποτέ στο σπίτι,γιατί έχουν...ταράξει τα delivery.

-Οι λόγοι που τους κατέβασαν στην πλατεία είναι οικονομικοί,όπως είπαμε.Ποικίλλουν:Από διορισμό που δεν έγινε,μέχρι μείωση της παχυλής σύνταξης και αργομισθίας.

-Αν τολμήσεις και τους πεις για την ανάγκη να μειωθεί ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ,μάλλον θα φας ξύλο.

-Αν πάλι τους ρωτήσεις "πού ήσασταν τόσο καιρό",θα σε κοιτάξουν με πρωτοφανές μίσος και περιφρόνηση,γιατί τους...ξύπνησες.

-Έμαθαν για τον Στρος Καν και το ΔΝΤ από την υπόθεση με την καμαριέρα.Μέχρι τότε,απλά δεν ασχολούνταν.

-Πριν,κατά τη διάρκεια και μετά την "επανάσταση" δεν αρκούνται σε κάτι πρόχειρο στο χέρι,αλλά ΠΡΕΠΕΙ να καθήσουν κανονικά σε καφετέρια ή ταβέρνα.

-Συνήθως κρατάνε το τελευταίο iphone στο χέρι,άσχετα αν δεν ξέρουν να το χρησιμοποιούν.

-Αν κάποια στιγμή ο Τζέφρυ και η παρέα του ανακοινώσουν ξεπούλημα νησιών,ορυκτού πλούτου κλπ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Ν'ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.


-Εννοείται με Νέα Τάξη,Σιωνισμό κλπ δεν ασχολούνται, γιατί είναι "συνωμοσιολογίες".Ξέρουν απέξω όμως τα βιβλία του Νταν Μπράουν, ενώ σε ρωτάνε με κομπασμό αν είδες όλο το Zeitgeist.

-Όταν βρεθεί απέναντί τους κάποιος πραγματικά αγανακτισμένος και ακομμάτιστος πολίτης,φροντίζουν να του υπενθυμίσουν πως για τη σημερινή κατάντια φταίνε εξίσου η "Δεξιά" και ειδικά ο Καραμανλής.

-Στις Εκλογές,θα πράξουν ανάλογα με το συμφέρον τους:Αν ο "άνθρωπός" τους,τάξει κάτι,θα τον ψηφίσουν.Διαφορετικά,αποχή.Άντε κανέναν Οικολόγο,αν το πει η τηλεόραση.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ αυτού του κομματιού των συγκεντρωμένων,που με πρόχειρους υπολογισμούς είναι τουλάχιστον ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ επί του συνόλου.

Με όλους τους παραπάνω,δεν έχουμε ούτε θέλουμε να έχουμε καμία απολύτως σχέση.

Μερικοί,ίσως πουν ότι "διχάζουμε".Δεν πειράζει.

Καλύτερα "ακραίοι" και "φανατικοί",παρά παρεούλα ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/06/blog-post_4627.html