23 Ιουνίου 2011

Περίεργα πράγματα: Υπάρχει λόγος να διαρρέει ο Ολυμπιακός ότι ειδικά ο Μαρινάκης δεν εμπλέκεται στην υπόθεση με τον Μπέο;

http://www.sportscorner.gr/public/media/images/main/fdgrycpxuc4d4bf86df405d.jpg[Προσέξτε την αναφορά πως όσα ακούγονται σε διαλόγους-που έχει υποκλέψει η ΕΥΠ-δεν στοιχειοθετούν αδίκημα!!! και το πάθος με το οποίο αναφέρονται στο ότι το 2009 και 2010 δεν ήταν ο ΜΑρινάκης Πρόεδρος αλλά ο Κόκκαλης...]

Μόνο αδιάφορους δεν αφήνουν στον Ολυμπιακό, τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση με τα στημένα, ωστόσο, κύκλοι της ΠΑΕ, διέρρευσαν το μεσημέρι της Πέμπτης την επίσημη θέση της διοίκησης που αναφέρουν ότι όλα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί δεν έχουν καμία σχέση με τους «ερυθρόλευκους» και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

«Σε ότι αφορά τα ύποπτα παιχνίδια, διαπιστώνεται πως όλα πλην ενός, αφορούν τις σεζόν 2008-09 και 2009-2010 και ο Ολυμπιακός δεν εμπλέκεται σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια. Επίσης ο κύριος Μαρινάκης δεν ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού εκείνη την περίοδο.

Δεύτερον, σε ότι αφορά τα όσα λέγονται για διαλόγους, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για οποιοδήποτε αδίκημα και τρίτον οφείλουμε να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις αλλά προτεραιότητα του είναι να χτίσει την ομάδα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου».

in.gr