17 Ιουνίου 2011

Δηλώσεις παραιτηθέντος βουλευτή, Ε. Νασιώκα

http://www.kosmoslarissa.gr/images/news/127726963937_mrg.jpgΚατέθεσε σήμερα στην κοινωνία της Λάρισας την πολιτική εντολή που είχε πάρει, όπως το είχε προαναγγείλει από χθες, ο παραιτηθείς βουλευτής Λάρισας, του ΠΑΣΟΚ Έκτορας Νασιώκας. Ο κ. Νασιώκας, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη τύπου και μίλησε σε πολιτικούς του φίλους, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται μαζί με την κοινωνία για το καλό της χώρας, ενώ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του στην πολιτική, παρατηρώντας ότι «πολιτικός δεν έγινε το 2010 και κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά, ότι η κίνηση του δεν αποτελούσε μέρος κανενός απολύτως σχεδίου ανατροπής του Γ. Παπανδρέου. «Η ανατροπή ενός Πρωθυπουργού γίνεται από τον λαό, αλλοίμονο αν στην Ελλάδα φθάσουμε να αμφισβητούμε την δεδηλωμένη» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης δήλωσε με σαφήνεια, ότι δεν έθεσε θέμα ηγεσίας, αυτό όμως δεν σημαίνει, συμπλήρωσε-σχολιάζοντας τα γεγονότα των τελευταίων 24ωρων-ότι συμφωνώ με την ηγεσία σε αυτή την φάση.

Πάντως, παρατήρησε, ότι οι έκτακτες εκλογές που ζητούν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αν γινόταν πριν κλείσει η συμφωνία για το «Μεσοπρόθεσμο» , θα σήμαιναν με ποδοσφαιρικούς όρους «ξαφνικό θάνατο» για την χώρα.

Όσο για την οικονομική πολιτική της νέας Κυβέρνησης ευχήθηκε να είναι αποτελεσματική αλλά υπογράμμισε ότι η πολιτική δεν πρόκειται να αλλάξει.