20 Ιουνίου 2011

Απειλεί με τη Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος ο Παντελάκης!!! Ρε αι φτύσ' τα μπούτια σου!!!

http://www.newsbomb.gr/photos/images/sized/articles/oikonomoy1-300x0.jpgΑπάντηση σε όσους ανώνυμα μέσω του διαδικτύου προσπαθούν να τον εμφανίσουν ότι έχει αλλάξει απόψεις για το μνημόνιο έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση [Κανένας δεν παραποίησε τα λεγόμενά του "επαναστάτη πριν την καρέκλα"! Απλά όλοι τονίσαμε ότι κατέβασε τη σελίδα όπου έλεγε ότι πρέπει να "καταγγείλουμε το μνημόνιο"... μάλιστα εμείς εδώ βάλαμε και σε εισαγωγικά τα λεγόμενά του... άρα τα καραγκιοζιλίκια ας τα κρατήσει για την πάρτη του].

Ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για προσπάθεια να αλλοιωθούν οι πολιτικές του θέσεις, από «τραμπούκους», «κακοποιούς» και «εγκληματίες» που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και οι οποίοι διαισθάνονται ότι απειλούνται τα συμφέροντα τους [Ναι απειλούνται τα συμφέροντά μας, ειδικά τα δικά μου, αν κάποιος ξεφτιλισμένος κατεβάσει μια σελίδα προκειμένου να κοροϊδέψει του ηλίθιους!!!].

Παράλληλα επεσήμανε ότι τέτοιου είδους προκλήσεις, δεν πρέπει να υποθάλπονται από βουλευτές και πρόσθεσε ότι για το θέμα πρέπει να επιληφθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος [Τι να ασχοληθεί η ΔΗΕ; Με το ότι σ' έκραξε όλο το ιντερνετ; Σοβαρέψου!!!! Έχει σοβαρότερες δουλειές να κάνει και τις κάνει άριστα η ΔΗΕ].

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σε σύντομη παρέμβαση του, κάλεσε όσους υποστηρίζουν ότι έχει αλλάξει άποψη, να διαβάσουν με προσοχή το άρθρο του στην ιστοσελίδα του, τονίζοντας ότι «όταν λέω να βγούμε από το μνημόνιο δεν εννοώ αναδιάρθρωση, ούτε στάση πληρωμών και πτώχευση».

Είχε προηγηθεί έντονη προσωπική κριτική στον κ. Οικονόμου από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του ΛΑΟΣ, 'Αδωνη Γεωργιάδη, και του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, οι οποίοι υπενθύμισαν τις αντιρρήσεις που είχε εκφράσει τόσο για το Μνημόνιο όσο και για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

«Να προσέχετε μήπως με τις ανακρίβειες που υιοθετείτε, υποθάλπετε, χωρίς πρόθεση, αυτό που γίνεται με ορισμένους, οι οποίοι διαισθάνονται να απειλούνται τα συμφέροντα τους. Είναι τραμπούκοι σαν αυτούς που κυνήγησαν τον κ. Χατζηδάκη, τον κ. Πεταλωτή. Προσέχετε, μην δίνετε πάτημα σε εγκληματίες και κακοποιούς», κατέληξε ο κ. Οικονόμου. [Ρε αι σιχτίρ μεσημεριάτικα! Ούτε για φτύσιμο δεν είσαι του λόγου σου πόσο μάλλον για κυνήγι ή γιαούρτι...]