07 Ιουνίου 2011

Πέντε υπουργοί ανέλαβαν το ψηστήρι των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το Μεσοπρόθεσμο... κι οι βουλευτές θα πειστούν... να 'σται σίγουροι

Με την παρουσία πέντε υπουργών ξεκίνησε, λίγο μετά τις 10 και μισή, στη Βουλή η συνεδρίαση του διευρυμένου Κοινοβουλευτικού Τομέα Έργου (ΚΤΕ) Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να ενημερωθούν τα κοινοβουλευτικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος για το υπό κατάρτιση Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για την Οικονομία που συζητήθηκε στη χθεσινή μαραθώνια "άτυπη" συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου.

Στη συνεδρίαση του ΚΤΕ μετέχουν οι υπουργοί Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκα Κατσέλη, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας.

Το Μεσοπρόθεσμο θα είναι αντικείμενο συζήτησης και στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, που είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσεις στις 5 το απόγευμα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και προέδρου του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου.