15 Ιουνίου 2011

Τι ζήτησε ο Σαμαράς για να στηρίξει οικουμενική που θα μας πάει σε εκλογές

Σχετικά με την τηλεφωνική επικοινωνία του Γιώργου Παπανδρέου με τον Αντώνη Σαμαρά πληροφορίες θέλουν τον ΓΑΠ να χαρακτηρίζει πολύ δύσκολη την κατάσταση και να εμφανίζεται διατεθειμένος να προχωρήσει είτε σε οικουμενική κυβέρνηση είτε σε μια κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας στην οποία δεν θα συμμετέχει ο ίδιος!!!

Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς δεν απέρριψε την πρόταση αυτή, ξεκαθάρισε όμως πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει με τον Γιώργο Παπανδρέου πρωθυπουργό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου επεσήμανε πως δεν τον ενδιαφέρει να είναι αυτός πρωθυπουργός ενώ με σύμφωνα με άλλες πηγές το απόγευμα θα υπάρξει και νέα τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πλευρών.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ πάντως ξεκαθάρισε στον πρωθυπουργό πως προϋπόθεση για να υπάρξει μια οικουμενική κυβέρνηση είναι να υπάρξει ουσιαστική επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Επίσης αυτονόητο είναι πως μετά την όποια διαπραγμάτευση θα πάμε σε εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews ο Α. Σαμαράς ζήτησε και κατάργηση του λαθρονόμου του Γ. Ραγκούση