25 Ιουνίου 2011

Μαρινάκης παρήγγειλε διαιτητή για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός-Συνομιλία Μπέου (Α)-Μαρινάκη (Β)

Την 1-2-2011, σε συνομιλία που είχε ο Αχιλλέας Μπέος με τον Βαγγέλη Mαρινάκη αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής, όπως αποκαλύπτει το sport24.gr:

«… Α: Λοιπόν, το ένα είναι αυτό. Το άλλο του μίλησα για τον αυριανό μην επέμβεις κι αυτά δε θα γίνει τίποτα όλα καλά θα πάνε, και το τρίτο θέλω να μου κάνει μία χάρη τώρα δεν είναι και λίγες αυτές να πούμε μη βάζετε το Σιδηρόπουλο πάνω… δεν είναι δυνατόν…
Β: Ποιο Σιδηρόπουλο πάνω;
Α: Το Σιδηρόπουλο την Κυριακή στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.
Β: Γιατί Σιδηρόπουλο έβαλε;
Α: Θέλει να βάλει και του είπα αν τον βάλεις θα δείρω τον (ακατάληπτο) και δε σας ξαναμιλάω κιόλας. Δεν μπορείς κύριε να τιμωρείς τον Παμπορίδη 4 εβδομάδες, το Σπάθα 4 εβδομάδες κι αυτό το μ… που έκανε έγκλημα 2 βδομάδες. Σαν να λες σ’ έχω γραμμένο Μπέο στα α… μου.
Β: Γιατί εμένα δεν μ’ έχει γραμμένο με το Σταθόπουλο που τον έβαλε σε 2 αγωνιστικές ο μ…;
Α: Ναι, αλλά εγώ του το πρόλαβα τώρα, του λέω άστον έξω και βάλτονα στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκόςτην άλλη βδομάδα αφού έχεις πρόβλημα. Μες στο Καραϊσκάκη. Και μου λέει θα δω λέει φωνάζει ο Βαγγέλης. Του λέω θα πάρω ‘γω το Βαγγέλη άμα φωνάζει. Είναι ντροπή του λέω, βάλε τον Γιάχο. Όχι μου λέει το Γιάχο. Βάλε τον Παμπορίδη, βάλε κάποιον άλλο αδερφάκι μου του λέω στο Παναθηναϊκός –ΠΑΟΚ.
Β: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.
Α: Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.
Β: Αυτό θα του πω κι εγώ, αυτό θα του πω.
Α: Και να σου κρατήσει το Σιδηρόπουλο για την άλλη βδομάδα, για σένα. Και δες αυτό το θέμα με το κύπελλο τι προβλέπει ο ΚΑΠ.
Β: Τώρα θα το κάνω».