22 Ιουνίου 2011

Κυριάκο μας ζάλισες!! Ή σοβαρέψου ή κάν' την

http://2.bp.blogspot.com/-QlHembrAKgc/TZTx0hqi4QI/AAAAAAAABXs/zRgZbWw3tMI/s1600/mitsotakis_kyriakos1_3.jpgΔιευκρινήσεις Κυριάκου Μητσοτάκη για την στάση του στην ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο

Σε διευκρινιστική δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα της κυβέρνησης προέβη ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, αναγκάστηκε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα καθώς οι δηλώσεις του το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό "Σκάι", σύμφωνα με τις οποίες, αν ήταν ο 151ος βουλευτής, θα υπερψήφιζε το Μεσοπρόθεσμο, προκάλεσαν την έντονη δυσφορία της λεωφόρου Συγγρού.

Αν και επισήμως από τη ΝΔ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις του βουλευτή, ο κ. Μητσοτάκης σε νέα του δήλωση τονίζει πως όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.

"Ξεκαθαρίζω τη θέση μου προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών μιας απάντησης που έδωσα σε ένα εντελώς υποθετικό ερώτημα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.